Jouw grote dag op een prachtig schilderij: hét huwelijkscadeau van 2017!

In het moderne tijdperk waarin wij leven, worden bijzondere momenten bijna altijd vastgelegd met foto’s. En of het nu een spiegelreflexcamera, een ouderwetse polaroid of een hippe iPhone is die foto maakt, het is en blijven foto’s. En ja, foto’s kunnen worden geprint, maar toch… Als je kunt kiezen voor een prachtig uniek schilderij van jullie bruiloft, in plaats van een afgedrukte foto, dan kiezen wij toch graag voor een schilderij.  Jullie ook?

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

Helaas zijn wij niet allemaal zo creatief, maar wat als je deze creatievelingen kunt vinden, en deze naar jouw bruiloft of de bruiloft van een vriend kunt laten komen? Stel je voor, een kunstenaar als gast op jouw bruiloft, die schildert vanuit de sfeerimpressie die zij ziet op het moment zelf! Aan het einde van de grote dag neem je een prachtig schilderij mee naar huis. Hoe origineel is dat?

Wil jij graag zo´n bijzonder schilderij laten maken op jouw bruiloft? Vraag het via jouw persoonlijke Zankyou Cadeaulijst!

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

De schilderijen van de kunstenaars die je via huwelijks-cadeau.nl kunt boeken, zijn divers, levendig en altijd stijlvol. Het maken van deze sfeerimpressie duurt zo’n drie tot vier uur, precies even lang als de ceremonie of het feest dus! Zie je het voor je? De spanning wordt opgebouwd als er uit het niets een groot wit doek wordt opgezet. In de ene hand heeft de kunstenaar haar kwast, paletmes, penseel of zelfs enkel een verftube. In de andere hand draagt zij het schilderspalet en met een aandachtig oog kijkt ze rond. Wat zal zij doen? Zal ik in beeld komen? Wordt het een detail, of een grote scène? Beetje bij beetje vormt het schilderij zich, en het is dan ook een moment suprême wanneer Janneke, Mika, Riet of Sylvia hun handtekening onder het schilderij zet, en hem aan de zaal presenteert.

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

Elke kunstenaar van huwelijks-cadeau.nl werkt met een andere focus. Omdat ze snel werken, en een bewegelijk en veranderlijk beeld vastleggen, is het een heel andere manier van werken dan andere kunstenaars doen. Ze gebruiken hun intuïtie, kijken rond en kletsen met de gasten om belangrijke details op te merken. Ze zijn dus ook nog eens heel aanspreekbaar, en als dat geen gaaf extraatje is! Want niet veel mensen hebben eerder een kunstenaar live aan het werk gezien, dus het is zeker interessant om een praatje te maken en je vragen te stellen.

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

En hoewel elke kunstenares haar eigen stijl heeft, kun je zeker sturing geven aan het eindresultaat. Wil je een bepaald detail graag laten uitkomen, of heb je een voorkeur voor een bepaalde setting? In overleg met de kunstenaar is vrijwel alles mogelijk. En wie weet wordt het schilderij van jullie huwelijk over honderden jaren wel teruggevonden, en opgehangen in een museum. Zie je het al voor je?

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

De vier kunstenaressen die met huwelijks-cadeau.nl samenwerken zijn op en top professioneel en creatief. Mika: “Dat wat ik zie en voel verwerk ik in mijn schilderijen. Realistisch geschilderd met een losse toets. Meestal gebruik ik olieverf op doek, maar vaak ook acrylverf en aquarel. Oog voor details, en soms letterlijk alleen de details.”

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

Janneke daarentegen verft weer op een heel andere manier: “De klodders olieverf vliegen soms in het rond als ik werk aan een schilderij. Het is royale verf waar je echt mee kunt werken. Ik houd van de geur van olieverf, de rijke kleur, textuur en de veelzijdigheid. Intuïtief je kleuren kiezen terwijl je balanceert tussen controle en loslaten.” Riet probeert in elk schilderij te spelen met het licht, soms zelfs door de schaduwen te benadrukken en daardoor ook een bepaalde sfeer te scheppen. Weer heel anders dus.

Sylvia, tot slot, experimenteert met verschillende technieken zoals klassiek, impressionistisch of modern. In welke stijl zij ook schildert, Sylvia weet de emotie met passie te vangen op het doek.

Foto: Huwelijks-Cadeau.nl

Kijk snel verder en kies een stijl die jou aanspreekt en geniet over tientallen jaren nog steeds van de kleine details, het grote beeld, de kleuren en het reliëf van het prachtige schilderij van jullie grote dag. Als dat geen bijzonder cadeau is…!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Met deze tips krijgen jullie een betoverende trouwvideo!
Met deze tips krijgen jullie een betoverende trouwvideo!
Een paar tips van experts waardoor jullie het mooiste beeld van de bruiloft zullen krijgen. Dit wordt magisch!
Foto: Shutterstock
Trouwen is geweldig, maar hoe vermaken jullie bruidskinderen zich?
Hoe zorgen jullie ervoor dat de bruidskinderen zich vermaken en belangrijk voelen op jullie trouwdag? Lees hier activiteiten voor de bruidskinderen!
Foto: De Grote Dag
De ultieme bruiloft checklist van Zankyou: 101 tips voor het plannen van je huwelijk!
De kogel is door de kerk: jullie gaan trouwen! Om je te helpen met het organiseren van je bruiloft heeft Zankyou 101 tips op een rijtje gezet om alles goed te laten verlopen! Laat de organisatie maar beginnen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie