Smikkelen en smullen dankzij de beste cateraars van Zuid-Nederland

Met de beste cateraars uit Zuid-Nederland zullen jouw gasten genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Bekijk ze nu!

  • Catering en Banket
  • Adviseren
  • Zuid-Holland

Eigenlijk is je trouwdag niet helemaal compleet zonder overheerlijk en goed eten. Kunnen jullie ook zo genieten van culinaire hoogstandjes, en is dat sowieso een must voor jullie bruiloft? Bekijk dan hier de allerbeste cateraars van Zuid-Nederland. Als jullie één van deze cateraars inschakelen voor jullie grote dag, wordt het 100% smikkelen en smullen en 0 zorgen of stress. Bon appetit!

De leveranciers die genoemd worden in dit artikel:

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
De Kort Catering. Foto: Stijn Rompa Photography
De Kort Catering. Foto: Stijn Rompa Photography

Taste and More – Bezoek de website

Adverteren

Taste and More doet er alles aan om voor jullie een perfecte en overheerlijke dag te realiseren. Of het nu om de ceremonie gaat of om de borrel, diner of feest: laat je door Taste and More verwennen door culinaire hoogstandjes. Zo zijn jullie altijd verzekerd van topkwaliteit, exclusieve service en unieke en creatieve hapjes en gerechten. Het team volgt altijd de laatste trends en zijn daarnaast ontzettend flexibel. Er zijn dus niet zozeer standaard buffetten waaruit jullie moeten kiezen. Dankzij een intensief samenwerking met jullie als klant, kan Taste and More perfect maatwerk leveren. Geef dus aan wat jullie willen en jullie krijgen alles naar wens en nog meer.

Foto: Taste and More.Neem nu contact op met Taste and More!
Foto: Taste and More.
Foto: Taste and More.Neem nu contact op met Taste and More!
Foto: Taste and More.

Culinair Pakhuys – Bezoek de website

Geen enkele trouwdag en trouwfeest is hetzelfde als die van jullie, want die van jullie wordt natuurlijk de allermooiste. Culinair Pakhuys verzorgt het eten geheel naar jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan luxe hapjes, een compleet vorkjesdiner of een uitgebreide lunch? Niet alleen het eten wordt tot in de puntjes verzorgd, jullie kunnen Culinair Pakhuys ook inschakelen om het gehele trouwfeest te organiseren met alle benodigde faciliteiten eromheen. Waar jullie ook voor kiezen: kwaliteit staat altijd op de eerste plaats en tevens is het doel altijd dat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Foto: Culinair Pakhuys.Neem nu contact op met Culinair Pakhuys!
Foto: Culinair Pakhuys.
Foto: Culinair Pakhuys.Neem nu contact op met Culinair Pakhuys!
Foto: Culinair Pakhuys.

Patrick van Elteren – Bezoek de website

‘Wie JA zegt…. belt Patrick van Elteren!’ en je zult zeker niet teleurgesteld worden. Patrick heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van de meest overheerlijke diners en hapjes. Wat jullie ook willen, Patrick van Elteren kan er een werkelijke feestmaal van maken en zorgt er tevens voor dat niemand aan iets zal ontbreken. Jullie kunnen kiezen uit high tea, lopend buffet, tapas en hapjes catering, barbecue catering of walking dinner. Keuze genoeg dus. Het diner of de hapjes kunnen compleet verzorgd worden op locatie of bij jullie thuis.

Foto: Patrick van Elteren.Neem nu contact op met Patrick!
Foto: Patrick van Elteren.
Foto: Patrick van Elteren.Neem nu contact op met Patrick!
Foto: Patrick van Elteren.

Van Zoggel Catering – Bezoek de website

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort natuurlijk eten waar je jouw vingers bij aflikt. Van Zoggel helpt jullie maar wat graag aan heerlijk eten en prachtige materialen om de boel wat op te leuken. Als ervaren cateraar van bruiloften weten ze exact wat ze moeten doen om alles soepel te laten verlopen. Jullie kunnen bij Van Zoggel Catering kiezen uit fondue, buffet, barbecue, steengrill, a la carte thuisdiner, gourmet en vegetarische gerechten. Schakel van Zoggel Catering ook in voor andere feest aangelegenheden zoals congressen, evenementen, beurzen, kinderfeestjes of je verlovingsfeest.

Foto: Van Zoggel Catering.Neem nu contact op met Van Zoggel Catering!
Foto: Van Zoggel Catering.
Foto: Van Zoggel Catering.Neem nu contact op met Van Zoggel Catering!
Foto: Van Zoggel Catering.

De Kort Catering – Bezoek de website

Willen jullie helemaal zorgeloos genieten van jullie trouwfeest zonder je ook maar 1 seconde druk te maken over de catering? Dan is De Kort Catering een hele goede keuze. Zij bewegen met jullie mee, leveren uitstekende kwaliteit en een mooie creativiteit in hun hapjes en verdere verzorging van jullie trouwdag. Al sinds 1993 wordt De Kort Catering ingehuurd om huwelijken te voorzien tongstrelende hapjes en gerechten. Van een overheerlijke bruidstaart, tot borrelhapjes en drankjes en een geheel verzorgd feest met gastvrije en enthousiaste bediening. Eigenlijk is De Kort Catering meer dan alleen catering. Ze komen ook graag langs om jullie trouwlocatie precies volgens jullie wensen in te richten en kunnen zelfs de muziek voor jullie regelen!

Foto: De Kort Catering.Neem nu contact op met De Kort Catering!
Foto: De Kort Catering.
Foto: De Kort Catering.Neem nu contact op met De Kort Catering!
Foto: De Kort Catering.

Ria Joosten Catering & Evenementen – Bezoek de website

Al meer de 25 jaar zet Ria Joosten Catering & Evenementen zich in om van ieder feest een herinnering te maken die je alleen maar laat glimlachen. In Zuidoost Nederland is Ria Joosten een toonaangevende speler van de beste catering & evenementen. Daarom kunnen jullie zowel het diner als het trouwfeest zonder zorgen overlaten aan de ervaring van Ria Joosten en haar team. Qua diner zijn er diverse mogelijkheden denk aan walking dinner, buffet, hapjes en zelfs live cooking! Schakel dit geweldige bedrijf ook in voor andere evenementen of voor een gezellig feestje thuis.

Foto: Ria Joosten Catering & EvenementenNeem nu contact op met Ria!
Foto: Ria Joosten Catering & Evenementen
Foto: Ria Joosten Catering & EvenementenNeem nu contact op met Ria!
Foto: Ria Joosten Catering & Evenementen

By Nathalie taste & style – Bezoek de website

Welke voorkeur, budget of stijl jullie ook hebben: By Nathalie taste & style levert jullie alle ingrediënten om culinair te genieten. En exclusief genieten wordt het zeker, want de gerechten zitten vol met heerlijke kruiden, verse producten en eetbare bloemen uit eigen kas! By Nathalie taste & style zet zich graag in om van jullie trouwdag iets heel speciaals te maken. Denk aan een heerlijke Black Egg barbecue, high tea in vintage stijl, sharing dinner, sitting down diner, Italiaans buffet of live cooking. Willen jullie een 5 gangen diner? Ook dat is mogelijk, ook al moet het diner geserveerd worden in een weiland, camping of boomgaard! Niet alleen de mogelijkheden zijn groots en speciaal, ook de gerechten worden stuk voor stuk voorzien van prachtig garnituur en een feestelijk jasje.

Foto: By Nathalie taste & style.Neem nu contact op met Nathalie!
Foto: By Nathalie taste & style.
Foto: By Nathalie taste & style.Neem nu contact op met Nathalie!
Foto: By Nathalie taste & style.

Zijn jullie nog op zoek naar een mooie trouwlocatie in het zuiden van Nederland? Bekijk hier de mooiste trouwlocaties in Limburg, Noord-Brabant en Eindhoven. We hebben ook een mooi en waardevol overzicht van de beste visagisten en haarstylisten van Zuid Nederland! Zijn jullie nog op zoek naar trouwringen? Misschien helpen deze 5 tips om de perfecte trouwringen te kiezenAndere tips en leuke inspiratie kun je vinden op Facebook, Instagram of Pinterest

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!