Sottero & Midgley: Moderne trends voor de modebewuste bruid

Bewonder deze gedurfde en originele jurken van Sottero en Midgley. Je kunt zeker weten je ogen niet van deze designs af houden!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

Met een ontelbare keuze in geweldige internationale designers van bruidsjurken, hebben brides-to-be keuze in overvloed. Meestal gaan bruiden voor een traditionele look, ze kiezen een tijdloze romantische jurk voor hun grote dag, een populaire en tijdloze trend. Tegenwoordig zijn er veel bruiden die ervoor kiezen om een statement te maken met hun jurk. Wij hebben een verassing speciaal voor deze bruiden! Bewonder deze gedurfde en originele jurken van Sottero en Midgley. Je kunt zeker weten je ogen niet van deze designs af houden!

Met verleidelijke details, luxe stoffen en cutting-edge design is het duidelijk dat  Sottero en Midgley geïnspireerd zijn geraakt door de chique en glamoureuze bruid. Verwacht flirterige en adembedenemende details zoals diepe halslijnen, lange slepen en weelderige versieringen die de gehele collectie karakteriseren.

opslaanAllen. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Allen. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanArleigh. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Arleigh. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanEmery. Sottero and Midgley: Arleigh CollectionBekijk de collectie hier
Emery. Sottero and Midgley: Arleigh Collection

Het team van Sottero en Midgley produceert al vier generaties de mooiste bruidsjurken met veel deskundigheid en expertise. Samen werken zij om elk individueel ontwerp elegant en betoverend te maken – net als een bruid eruit zal moeten zien op haar bruiloft.

Het merk toont een unieke toewijding aan kwaliteit en innovatie en dat is iets waarmee zij zich onderscheidt van zijn collega´s. Elke nieuwe generatie van designs draagt trade-mark aspecten die de look van het merk voort zetten en tegelijkertijd moeiteloos worden gecombineerd met de nieuwste trends en innovatieve ideeën. Deze evolutie leidde tot de oprichting van Maggie Sottero Designs in 1997, waarin de iconische korsetsluiting werd ontwikkeld.

opslaanGrayson. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Grayson. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanIdris. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Idris. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanRaquelle. Sottero and Midgley: Arleigh CollectionBekijk de collectie hier
Raquelle. Sottero and Midgley: Arleigh Collection

De nieuwste collective van Sottero en Midgley laat een grote hoeveelheid van luxe stoffen, vrouwelijke silhouetten en gedurfde halslijnen zien – zij hebben dé perfecte jurk voor elke bruid, in elke stijl. Voor de sexy trendsetter , de romantische bruid in een baljurk met volumineuze rokken en voor de boho bruid chic omhulsels met bloemen details. Elke bruid die Sottero en Midgley draagt betoverd haar gasten en zullen hun adem benemen het moment dat zij naar het altaar loopt.

opslaanAlba. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Alba. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanAnnika Leigh. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Annika Leigh. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanEvan. Sottero & Midgley 2017 Collection.Bekijk de collectie hier
Evan. Sottero and Midgley: Arleigh Collection

Vergaap je aan al deze foto´s. Heb je ooit zo´n dynamische verscheidenheid van jurken samen gezien?  Van diepe halslijnen tot sweetheart halslijnen met gedetailleerde borst. Van paisley borduurwerk tot bloemen en zelfs geometrische patronen. Van fijn tot sterk – wij zijn geobsedeerd!

opslaanHadley. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Hadley. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanJewel. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Jewel. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanJuno. Sottero and Midgley: Arleigh CollectionBekijk de collectie hier
Juno. Sottero and Midgley: Arleigh Collection

Deze jurken zijn zorgvuldig ontworpen met het gebruik van luxueuze stoffen afkomstig van over de hele wereld zodat ze zacht bleven, maar met genoeg structuur om de perfecte vorm rondom uw figuur te behouden. Elk design fonkelt van opvallende drama: ze hebben allemaal ten minste één aspect dat u niet zult vinden op een andere jurk. Geen twee jurken zijn vergelijkbaar, omdat Sottero en Midgley begrijpen dat geen twee bruiden hetzelfde zijn. Deze collectie viert verschillen en variatie.

opslaanMalone. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Malone. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanOrianna. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
Orianna. Sottero and Midgley: Arleigh Collection
opslaanTopaz. Sottero and Midgley: Arleigh CollectionBekijk de collectie hier
Topaz. Sottero and Midgley: Arleigh Collection

Dus, als jij, net als ons, verliefd bent geworden op deze designs van Sottero en Midgley, aarzel dan niet om één van deze kunstwerken te proberen en zie het voor jezelf. Een van deze geweldige ontwerpen zullen jouw lichaam omlijsten en een glimlach op je gezicht toveren op een zodanige wijze dat je de jurk nooit meer uit zal willen trekken!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!