De beste en mooiste illusie stof trouwjurken van 2017!

Als je denkt dat een jurk gemaakt met een illusie stof niet elegant én sexy tegelijkertijd kan zijn, moet je even een kijkje nemen in deze gallery. Wij hebben de mooiste ontwerpen voor je op een rijtje gezet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Tule
  • Bruid
  • 2017

Onlangs heb je bij ons al de nieuwste collecties van de beste ontwerpers gezien. Een van de grootste trends die wij keer op keer zien terugkomen op de catwalk zijn trouwjurken gemaakt met illusie stof. Deze stof is zowel sexy als elegant en vind je regelmatig mooi effen én bewerkt met mooi kant. Wij hebben van alle prachtige ontwerpen uit deze collecties een selectie gemaakt van de mooiste illusie stof trouwjurken van 2017. Vind jouw favoriet!

Adverteren

In deze gallery laten wij 57 ontwerpen zien die je zeker niet mag missen. Onder andere vind je korte trouwjurken, zeemeerminnen trouwjurken, laag uitgesneden jurken en volumineuze rokken. De illusie hals staat tevens geweldig bij elk figuur. Bestaande uit heel fijn tule, zie je in deze gallery illusie halsen gedecoreerd met prachtig borduurwerk en gedetailleerde kralen.

Kortom, de illusie stof jurk is een trend die voorlopig nog blijft en vele bruiden over de hele wereld laat stralen op hun trouwdag. Ontdek de beste selectie illusie stof trouwjurken en kies jouw favoriet!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste en mooiste illusie stof trouwjurken van 2017!