Elegantie en perfectie met Susanna Rivieri en Lucciano Rivieri

Zowel de bruid als bruidegom horen op hun meest belangrijkste dag in hun leven te stralen in hun bruidsjurk en pak. Met de creaties van Susanna Rivieri en Lucciano Rivieri gaat dat zeker weten lukken!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored

Denkend aan de aanstaande bruiloft, beginnen de meeste koppels meteen weg te dromen. En dat is niet zo vreemd, aangezien deze dag misschien wel het belangrijkste moment van je leven is. De bruid en bruidegom, de ouders, de bruidsmeisjes, de getuigen en oude en nieuwe vrienden.. al deze personen spelen een belangrijk onderdeel op deze dag, de dag van de bezegeling van jullie liefde, jullie real life sprookje..

De belangrijkheid van deze dag zorgt er ook voor dat alle betrokkenen zich passend kleden. Maar, ondanks alle prachtig geklede gasten, is het natuurlijk belangrijk dat de bruid de meest elegante is, en dat de bruidegom romantiek en klasse uitstraalt. Hier is waar Susanna Rivieri en Lucciano Rivieri om de hoek komen kijken om ervoor te zorgen dat alle blikken op jullie zijn gericht. Voor de echte kenners is dit label geen onbekende. Deze avondmodeontwerpers hebben hun sporen al verdiend in Portugal maar zijn nog wat onbekender in Nederland. Zowel het bruidspaar, dat hunkert naar de grote dag, als de gasten, die ook een belangrijke rol spelen op de grote dag, kunnen bij Rivieri alles vinden wat ze nodig hebben om te schitteren op deze grote dag waar alles draait om elegantie, glamour, en bovenal, de liefde.

De bruidsjurken, ontworpen door de beroemde stylist Susanna Rivieri, vallen op door de verfijnde details, speciaal gericht op moderne en eigentijdse bruiden die streven naar elegantie. Maar ook voor de overige vrouwelijke gasten van de bruiloft – bruidsmeisjes, de moeders –  is er een bijzondere lijn met exclusieve en prachtige modellen. Zij kunnen een passende en eigentijdse look vinden met lichte en frisse stoffen. Susanna Rivieri weet voor elke gast een passende en spannende look te creëren om je eigen kracht en elegantie te benadrukken.

En, last but not least, Lucciano Rivieri heeft een uitgebreide selectie van mannenpakken die verfijnd, maar bovenal tijdloos zijn.  Perfect voor de bruidegom en de mannelijke gasten! De collectie is tot in de kleinste detail ontworpen voor moderne en zelfverzekerde man. De modellen stralen charme en elegantie uit en onderscheiden zich van alles wat je ooit eerder hebt gezien qua bruidskleding.

Met Susanna Rivieri en Lucciano Rivieri zit je hoe dan ook goed voor jouw grote dag. Chique, verfijnd en van de hoogste kwaliteit! Als je het werk van Susanna Rivieri en Lucciano Rivieri zelf wilt verkopen, klik dan hier! Als je nóg meer dagelijkse inspiratie wilt, volg ons dan op FacebookPinterest en Instagram.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!