Ga jij trouwen op Valentijnsdag? Dit is de mooiste decoratie!

Doe inspiratie op voor jullie eigen Valentijnsdag bruiloft. Een dag vol liefde, zoals jullie bruiloft hoort te zijn!

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • International

Het is bijna 14 februari: Valentijnsdag. Dé dag die helemaal in het teken staat van liefde – wat is nu een beter moment om jullie bruiloft te vieren? Het is niet alleen een super romantisch gebaar, ook met een bruiloft in het thema van Valentijn kun je veel spelen. Een bruiloft die iedereen zich nog lang zal blijven herinneren!

Adverteren

Wanneer het aankomt op kleuren, dan denken we natuurlijk aan rood. Maar denk verder: aan rozen, taarten en combinaties van roze, wit en groen. Laat deze kleuren de gehele dag terugkomen: van de uitnodigingen tot de decoratie. Ook kun je het thema super goed terug laten komen in een sweet table – zorg voor hapjes in de tinten rood en roze, een candybar is hier uitermate geschikt voor! Snoepjes in hartjesvorm, ballonnen in roze tinten met romantische berichten... Bij de bar voor dranken kun je het thema ook goed laten terugkomen: van roze rietjes, ijs met rozenblaadjes erin gevroren en alles versierd met romantische slingers. Je kunt zelfs zo ver gaan om de single gasten van jullie bruiloft te laten meespelen in het beroemde ¨stoplichten spel¨. Zo kun je zelf een beetje voor cupido spelen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Ook in de stationery: van de uitnodigingen tot de naamkaartjes en het gastenboek kun je dit thema super goed verwerken. Bekijk deze galerij en doe inspiratie op voor jullie eigen Valentijnsdag bruiloft. Een dag vol liefde, zoals jullie bruiloft hoort te zijn!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ga jij trouwen op Valentijnsdag? Dit is de mooiste decoratie!