Jurken met een hoge hals. Elegant en tijdloos!

Mis deze jurken met hoge halslijn voor bruiden in 2017 niet. Zeker weten dat jouw gasten zich betoverd zullen voelen bij het zien van jouw prachtige look!

  • Trouwjurk stijlen

Trouwjurken hebben de kracht om een sterke invloed te hebben op het vrouwelijk figuur. Welke stijl, halslijn of model je ook kiest: kies wat het beste bij jouw lichaam past. We gaan ervan uit dat elke bruid zichzelf wil zijn op haar trouwdag, zonder er minder elegant uit te hoeven zien. Een halslijn die altijd ontzettend elegant staat is de hoge halslijn. Mis deze jurken met hoge halslijn voor bruiden in 2017 niet. Zeker weten dat jouw gasten zich betoverd zullen voelen bij het zien van jouw prachtige look!  

Adverteren

Deze type jurken staan (bijna) iedereen fantastisch. Deze hoge en discrete halslijn verbergt de borst en is dus perfect voor vrouwen die grotere borsten hebben of voor vrouwen die onzeker over hun borsten zijn. Ook is deze type jurk zeer geschikt voor vrouwen die onzeker zijn over hun heupen en deze willen minimaliseren, omdat dit model een evenwicht tussen de boven- en onderkant creëert. Vrouwen met brede schouders kunnen wel beter voor een andere model jurk kiezen, bijvoorbeeld: deze jurken met een vierkante hals.

Kies jouw favoriete jurk met hoge halslijn en straal op jouw bruiloft!

Lees ook: 40 A-lijn bruidsjurken voor 2017: een tijdloos en elegant model!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Jurken met een hoge hals. Elegant en tijdloos!