Pailletten en glitters: De perfecte combi voor een glitter bruiloft

Pailletten en glitters zijn de perfecte combi voor een bruiloft vol blingbling en glamour. Waar wacht je nog op?

  • Decoratie stijlen
  • Luxury Weddings
  • International

Het moge duidelijk zijn: Een feest, en met name een bruiloft is een heel bijzondere viering waar je altijd over de top mag gaan. Om het helemaal perfect te krijgen is het aan te raden de details goed te plannen. Welke stijl wil je dat de bruiloft ademt? Als jij een liefhebber bent van bling bling, en niets liever doet dan over de top gaan, dan zijn glitters jouw antwoord, en ben je hier aan het goede adres. In deze galerij hebben wij de mooiste pailletten en glitter details voor je uitgekozen. Pailletten en glitters zijn de perfecte combi voor een bruiloft vol blingbling en glamour. Waar wacht je nog op?

Het lijken onbeduidende details, maar ze zijn heel belangrijk voor de algemene versiering. Je kunt de glitter touch geven aan de uitnodigingen voor de gasten, in de confetti die ze kunnen gooien aan het einde van de ceremonie, of de glitters verwerken in de decoratie van de ceremonie zelf! De huwelijksuitnodigingen zijn ideaal als ze vol zitten met prachtige pailletten, en deze mooie glimmertjes zijn ook perfect om te verwerken op de tafelkleden, of zelfs in de gerechten! Het geeft het diner direct een chique touch.

Gebruik glitter om de centerpieces te decoreren, of geef je taart een extra boost door wat eetbare sparkles te gebruiken. Als jij van glitters houdt, zijn de opties ontelbaar. Ook jouw look kun je helemaal customizen met glitterschoenen, of een jurk met glitteraccenten. Mis deze galerij met de mooiste glitterdecoratie niet. Bling bling is in de mode, en jij kunt er optimaal van genieten!

Vergeet ons niet te volgen op PinterestInstagram en Facebook voor inspiratie en de laatste trends!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!