7 must-have beauty producten voor de huwelijksreis

Deze 7 beauty producten mogen niet ontbreken in jouw koffer. Ze helpen je de effecten van vervuiling, zon en zelfs jetlag op je te bestrijden. Staan deze al op jouw checklist?

7 must-have beauty producten voor de huwelijksreis
Foto: Stilclassics
  • Huwelijksreis
  • Adviseren
  • Bridal Beauty (haar / make-up)
  • Pas getrouwd

Je trouwdatum komt steeds dichterbij en het wordt tijd om ook na te denken over de inhoud van jouw koffer voor de huwelijksreis. De weer app op jouw telefoon is al ingesteld voor jullie huwelijksreis bestemming en je houdt de weersverwachting goed in de gaten! Het is zó belangrijk om de juiste kleding mee te nemen, zodat jij je altijd comfortabel voelt. Net zo belangrijk, is om na te denken over het meenemen van de juiste beauty producten! 

Adverteren

Wij geven je een overzicht van 7 onmisbare producten die zonder twijfel ingepakt moeten worden voor jouw huwelijksreis! Lees snel verder.

opslaan
Foto: Stilclassics

 

  1. Masker patches tegen donkere kringen onder je ogen

 

Het is een vermoeiende en stressvolle periode geweest… En dat is (helaas) aan je te zien! Het lange toeleven naar de grote dag én de dag zelf en daarna ook nog de reis naar jullie huwelijksreis bestemming… Donkere kringen onder je ogen laten je er moe uit zien! Maar gelukkig bestaan er speciale maskertjes voor onder je ogen die je kunt plakken. Ideaal! Je plakt de oog patches ongeveer 20 minuten onder je ogen en je zult er daarna weer als nieuw uit zien!  Deze maskers zullen de zwelling tegengaan, de huid onder je ogen hydrateren en zorgen voor een uitgeruste uitstraling.

  1. Droog shampoo

Wat ons betreft een MUST op iedere reis, niet alleen de huwelijksreis! Droogshampoos bestaan in alle soorten en maten en zijn meestal verkrijgbaar in spray en poeder vorm. Vind het type dat bij jouw haar past en breng een beetje aan in de wortels van jouw haar. Hierdoor zal de vettigheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en zal je haar fris aanvoelen (en er fris uit zien!). Ideaal voor wanneer je tijdens jullie huwelijksreis niet altijd de gelegenheid hebt om je haar te wassen, of jouw styling producten bij de hand hebt.

3. Zonnebrand

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jouw huid te beschermen tegen de zon! Zorg voor een verpakking die in jouw handtas past, zodat je deze eenvoudig bij je kunt dragen en altijd kunt gebruiken wanneer nodig.

4. Thermaal-water spray

Een multifunctionele spray waar je, als je eenmaal hebt gebruikt, niet meer zonder kunt! Deze spray geeft je niet alleen een verfrist gevoel, maar het kalmeert ook de huid nadat deze blootgesteld is aan de zon, helpt tegen de jeuk van insectenbeten én zorgt ervoor dat jouw make-up goed blijft zitten. Deze mag echt niet ontbreken in jouw make-up tas!

  1. Waterproof mascara

Of je nu op vakantie gaat naar een land met vochtig klimaat, of jouw huwelijksreis doorbrengt aan de zee of het zwembad. Een waterproof mascara is onmisbaar! Het zal ervoor zorgen dat jouw wimpers er altijd tip top uit zien!

  1. Een rode lippenstift

De kracht van een rode lippenstift is onfeilbaar! (Bijna) Iedereen kan een rode lippenstift dragen. Het zorgt meteen voor een verbetering in jouw look! Kies voor een lippenstift met lange duur, zodat het niet zijn intensiteit verliest en het niet nodig is om deze opnieuw aan te brengen!

 7. Micellair Water

Het gezicht reinigen voor het slapen gaan is een stap die je nooit mag overslaan. Slapen met make-up op veroudert je huid en zorgt voor onzuiverheden in het gezicht omdat je poriën verstoppen. Gebruik micellair water om je gezicht schoon te maken en hydrateer het tegelijkertijd! Ook als je geen make-up draagt kun je micellair water gebruiken. Het verwijderd namelijk ook ´gewoon´ vuil en dode huidcellen.

Het maakt dus niet uit welke bestemming je hebt gekozen om de huwelijksreis door te brengen, met deze producten en een paar minuten zul jij er altijd perfect uit zien!

Lees ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!