Booty time! 5 tips voor het kweken van mooie ronde billen voor in je trouwjurk

Een set perfecte, ronde billen is iets wat wij allemaal willen wanneer we die trouwjurk aantrekken, maar hoe krijg je ze? Wij helpen je verder met een aantal tips.

Booty time! 5 tips voor het kweken van mooie ronde billen voor in je trouwjurk
Dhr & mw fotografie
  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Bruid

Als we één dag moeten kiezen waarop we eruit willen zien om door een ringetje te halen is het wel onze trouwdag. Alle ogen zijn op jou gericht en je wilt er dan ook tip top uitzien. Een goed stel ronde billen die mooi uitkomen in jouw trouwjurk is dan ook niet overbodig. Sommige van ons zijn al gezegend met een prachtig achterwerk en anderen moeten er nu eenmaal iets meer moeite voor doen. Squats, donkey kicks en glute bridges zijn termen waar menig van ons nog nooit van gehoord hebben, maar ons wel een stapje verder kunnen helpen naar die perfecte bil. Lees snel verder om te ontdekken wat ze zijn en hoe ze je kunnen helpen om die perfecte ronding te krijgen!

Begin op tijd 

Adverteren

Een ronde bil kweek je helaas niet binnen een week. Hoe lang het precies duurt voor je resultaten gaat zien hangt af van een aantal factoren en je zult jammer genoeg niet op al deze invloed hebben. Een tip die we daarom voor je hebben is om op tijd te beginnen en met op tijd bedoelen we het liefst vandaag nog. Wat houd je tegen?

Trainen maar! 

Voor niets gaat de zon op en dit geldt ook als we kijken naar het kweken van een goed stel ronde billen. Een ronde bil krijg je helaas niet al na één keer sporten. Je zult er wat voor over moeten hebben, maar het resultaat mag er zeker zijn. Door de oefeningen regelmatig te herhalen zul je niet alleen merken dat je er beter in wordt, maar je zult na verloop van tijd ook resultaat gaan zien en dat is uiteraard waar het allemaal om draait.

Berg wandelingen 

In Nederland zijn we ze helaas niet echt rijk, maar het bewandelen van bergen is de perfecte manier om jouw billen te liften. Ben jij deze zomer, ondanks corona, dus nog van plan om een kleine vakantie naar het buitenland te boeken? Vergeet dan niet een hike als activiteit in te plannen! Een andere optie is om trap te lopen, zowel thuis of in de sportschool.

De juiste voeding 

Naast bewegen is voeding een heel belangrijke factor. Je kunt sporten wat je wilt, maar zolang jij ongezond en vet blijft eten zal er niet veel veranderen. Echt experts zijn we helaas niet, dus mocht je meer informatie willen over de perfecte balans in voeding neem dan contact op met een voedingsexpert. Die kan een voedingsplan maken dat op jouw lichaam afgestemd is.

Goede oefeningen 

Er zijn een aantal oefeningen die kunnen helpen om jouw bil te liften. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet die wat ons betreft de moeite waard zijn om te proberen. Probeer de oefeningen vijftien keer te doen en dit drie keer te herhalen. Als je dit zo een drie keer per week doet moet je zeker resultaat gaan zien!

Donkey kicks 

De regenboog 

Glute bridges 

Squat 

Fire hydrant 

Single leg deadlift 

Met de bovenstaande tips verwachten wij dat je sowieso een heel eind zult komen. Houd in gedachten dat het leuker wordt naarmate je er beter in wordt en dat dit al sneller gaat dan je in eerste instantie zal denken. Wij zijn benieuwd hoe het jou afgaat, succes!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!