De mooiste uitnodigingen voor jullie bruiloft in Amsterdam!

Yes! Het is tijd voor het versturen van de uitnodigingen. Wij hebben de leveranciers van mooiste uitnodigingen in Amsterdam voor jullie op een rijtje gezet!

  • Uitnodigingen en Stationery
  • Adviseren

Het is zover: jullie kunnen het grote nieuws officieel met vrienden en familie delen! De uitnodigingen zijn een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en eisen veel aandacht. Wij geven een aantal tips en we hebben de beste leveranciers voor prachtige uitnodigingen in Amsterdam op een rijtje gezet.

Foto: Wedding Design
Foto: Wedding Design
Adverteren

Misschien hebben jullie voor een themabruiloft gekozen en wil je dit doortrekken in de uitnodigingen, of denken jullie aan een specifieke stijl. Denk goed na over het design van de uitnodigingen en wat jullie op de kaart willen hebben. Want wat moet daar nou precies op staan? De datum van de bruiloft is het belangrijkste element. Controleer daarom of de (juiste) datum op de uitnodiging staat.

Beknopt dagprogramma

Veel koppels benoemen ook een beknopt dagprogramma in hun uitnodigingen, zodat de gasten weten wat ze kunnen verwachten. Je kan alleen het tijdstip van de aanvang vermelden of ervoor kiezen om de hoogtepunten te noemen, zoals ‘aanvang ceremonie’ en ‘aanvang feest’. Willen jullie dit graag uitgebreid vermelden? Kies dan voor een grote kaart.

Iets wat je altijd wilt vermijden is dat je gasten verdwalen. Het is daarom geen slecht idee om een routeplanner of kaart op de uitnodiging te zetten. Toch bang dat gasten verdwalen? Vermeld altijd het telefoonnummer van een weddingplanner of eventueel een getuige op de uitnodiging. Zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan.

Check, check, dubbelcheck!

Jullie droomdag plan je natuurlijk lang van tevoren en je hoopt dat de meeste gasten op deze bijzondere dag aanwezig kunnen zijn. Toch kan het zo zijn dat mensen verhinderd zijn en het is belangrijk hier een duidelijk overzicht van te hebben. Via Zankyou kunnen jullie een online gastenlijst opstellen. De gasten krijgen dan een mail met een link waarin ze kunnen aangeven of ze aanwezig zijn en of zij iemand meenemen. Daarna kunnen jullie op basis hiervan ook nog eens gemakkelijk een tafelindeling maken.

Vergeet ook niet om jullie huisadres op de achterkant van de uitnodiging te schrijven. Is de uitnodiging helemaal af? Laat je tekst dan lezen door iemand anders zodat je zeker weet dat je niets vergeten bent en dat er geen fouten in staan. Een foutje zit in een klein hoekje en je leest er zelf vaak overheen. Meer tips over de uitnodigingen? Lees dan dit artikel voor nog meer tips!

Wedding Designs

Je hebt je ingelezen over de uitnodigingen voor jouw droomdag, maar wie kan je nou het beste inschakelen? Misschien wil je wel een volledige trouwhuisstijl zoals naamkaartjes, menukaarten, bedankkaartjes en natuurlijk de uitnodigingen laten ontwerpen. Wedding Designs geeft je een persoonlijk en stijlvol ontwerp waardoor je gasten onder de indruk zullen zijn.

Foto: Wedding Designs
Foto: Wedding Designs
Foto: Wedding Designs
Foto: Wedding Designs

Jille Jille

Voor originele stijlvolle trouwkaarten kan je ook bij Jille Jille aankloppen. Zij hebben een collectie uitnodigingen die je zelf kan personaliseren op het gebied van tekst, lettertype, letterkleur en achtergrond. Voor slechts een euro kun je een proefdruk laten maken: altijd handig als je zeker wil zijn van je zaak. Wil je misschien ook nog een ‘save the date’-kaart of een menukaart ontwerpen? Dat kan in dezelfde stijl!

Foto: JilleJille
Foto: JilleJille

Coeurblonde

Voor een uniek ontwerp van jullie trouwkaarten moeten jullie bij het atelier van Coeurblonde zijn. De kaarten worden op maat ontworpen, maar je kan ook kiezen voor een bestaand ontwerp. Je kan hier ook terecht voor gepersonaliseerde naamkaartjes, menukaarten, gastenboeken en bedankkaartjes.

Foto: Coeurblonde
Foto: Coeurblonde
Foto: Coeurblonde
Foto: Coeurblonde

CardWise | Couture Stationery Designis

Wil je jullie persoonlijke smaak en stijl naar voren laten komen? Dat kan bij CardWise. “Elk feest begint bij een mooie uitnodiging. Het is the first impression.” Bij CardWise krijg je daarom een intake-gesprek en kan je de collectie in de studio bekijken. Na een gesprek over de wensen, gaan de ontwerpers aan de slag met een custom-made ontwerp. Deze stijl kunnen zij vervolgens doorvoeren bij de productie van de stationery, zodat jullie het huwelijksdrukwerk in dezelfde stijl hebben.

Foto: Cardwise
Foto: Cardwise
Foto: Cardwise
Foto: Cardwise

Cotton-Paper

Voor nét dat beetje extra kan je kiezen voor Letterpress: ook wel boekdruk of hoogdruk. Het is een vorm van inwaartse druk waardoor het drukbeeld verdiept in zacht papier wordt aangebracht. De teksten liggen voelbaar in de kaart gedrukt en Cotton-Paper combineert dit met nieuwe technieken. De mogelijkheden voor een gepersonaliseerd ontwerp zijn daardoor eindeloos!

Foto: Cotton-Paper
Foto: Cotton-Paper
Foto: Cotton-Paper
Foto: Cotton-Paper

Ontwerpen maar!

Laat je ook inspireren door deze trouwuitnodigingen en lees ook dit artikel om fouten op de uitnodiging te voorkomen. Na een goede voorbereiding kunnen jullie je nu bij een professionele leverancier laten inlichten over de mogelijkheden van jullie uitnodiging. Laat het feest maar beginnen!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

CardWise Uitnodigingen en Stationery
Wedding Designs Uitnodigingen en Stationery
Coeurblonde Uitnodigingen en Stationery
JilleJille Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!