Hoe kun je de trouwuitnodigingen het beste personaliseren?

Hoe kun je de trouwuitnodigingen het beste personaliseren?

Een gepersonaliseerde trouwkaart is een mooie sneak preview van hoe geweldig jullie bruiloft wordt. Wat zijn de beste ideeën om een uitnodiging zo uniek mogelijk te maken? Samen met Koningkaart hebben wij de beste tips verzameld, zodat de uitnodiging helemaal in lijn is met jullie huwelijk.

Hoe kun je de trouwuitnodigingen het beste personaliseren?
dav
  • Decoratie stijlen
  • Save-the-date

Jij weet dat jullie bruiloft een geweldige, persoonlijke, unieke en onvergetelijke dag wordt, maar de gasten hebben nog geen idee. Laat zien hoe uniek jullie bruiloft wordt met de mooiste gepersonaliseerde uitnodigingen. Een goed begin, is het halve werk, toch? Laat de voorpret maar beginnen…

opslaanKoningkaart
Koningkaart

Een unieke kaart maak je zelf

Een unieke en gepersonaliseerde kaart is wat elk bruidspaar wilt. Daar hebben wij samen met Koningkaart een paar geweldige tips op een rijtje gezet zodat je de mooiste gepersonaliseerde trouwuitnodigingen kunt maken! Bij Koningkaart heb je keuze uit honderden trouwkaarten in verschillende stijlen, maar kun je ook je eigen kaart ontwerpen. Dit geeft ruimte voor extra personalisatie. Kom je er niet helemaal uit? Koningkaart heeft een handige tutorial gemaakt waarin ze stap voor stap uitleggen hoe het maken van de kaart precies in z’n werk gaat. Ideaal!

opslaanKoningkaart
Koningkaart

Voeg een professionele foto toe

Een foto is natuurlijk dé manier om te gaan voor die persoonlijke touch. Plaats een prachtige foto van jullie op de voorkant, of ga voor een tweeluik-kaart waarbij je op de ene helft een mooie tekst plaatst, en op de andere kant een foto van jullie laat printen. “Het is natuurlijk extra mooi als je een professionele foto op de kaart zet in plaats van een selfie met je telefoon,” vertelt Koningkaart. Veel fotografen werken met speciale trouwpakketten waarbij je ook een pre-weddingshoot, ook wel de loveshoot genoemd, kunt aanschaffen. Als je deze pre-weddingshoot op tijd plant, kun je de foto’s van deze prachtige fotoshoot gebruiken voor de uitnodiging.

Lees snel verder voor de do´s & don´ts voor het doen van een loveshoot voor de mooiste foto´s op jullie trouwkaart!

Geef een sneak preview van jullie grote dag

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wat is de stijl van jullie bruiloft? Welke kleuren gebruiken jullie, of welk thema komt terug? Wordt het botanisch? Laat dat dan zien in de uitnodiging door voor een kaart met bijvoorbeeld bladeren te kiezen. Zo hebben de gasten alvast een sneak preview van wat ze te wachten staat.

opslaanKoningkaartNeem vrijblijvend contact op met Koningkaart!
Koningkaart

Een persoonlijke tekst toevoegen

Een trouwkaart bevat natuurlijk de standaardteksten. Logisch, want de gasten moeten bijvoorbeeld weten waar en wanneer ze worden verwacht. Maar er is altijd ruimte voor meer tekst en dit is meteen de kans om de kaart extra persoonlijk te maken. Voeg een mooie spreuk, gedicht, tekst of songtekst toe. Wat was het liedje waar jullie voor het eerst op hebben gedanst? Wat is jullie lievelingsquote? Met welk gedicht ben je een keer verrast? Of hebben jullie een anekdote waarmee je iedereen altijd aan het lachen maakt, of juist ontroerd? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op de trouwkaart plaatsen voor een extra persoonlijke uitnodiging.

Voeg een tijdlijn toe

“Maak een tijdlijn van jullie dagprogramma en zet deze op de kaart, extra leuk met wat icoontjes!” vertelt Koningkaart Denk aan begintijd, het jawoord, de receptie, de foto’s, de taart, het diner en het feest. Heel visueel, uniek, en handig qua planning – zo is iedereen op de hoogte -! Je kunt zelf leuke icoontjes maken of tekenen, en natuurlijk de woorden helemaal personaliseren. Is ‘feest’ niet jouw woord, maar gebruik je liever fuif, knalfeest, dansen of party? Dat kan, en zorgt voor een nog meer gepersonaliseerde kaart.

opslaanKoningkaart
Koningkaart

Trendy én persoonlijk: de initialen

“Zet de eerste letter van jullie namen op de voorkant van de kaart,” vertelt Koningkaart Het staat superchique, en is daarnaast ook helemaal hip. Je ziet het steeds vaker, en het geeft echt zo’n luxe touch. Wij zijn fan van de initiaaltrend, en hebben er al wat artikelen aan gewijd.

Een gepersonaliseerde stempel

Ga je de kaarten zelf versturen? Dan is een gepersonaliseerde stempel een van de leukste manieren om de envelop te personaliseren. Een stempel geeft een antieke touch, een chique look en je hebt er weinig extra werk aan. Koop een mooie gepersonaliseerde stempel en stempelen maar!

opslaanKoningkaart
Koningkaart

Wij hopen dat je met dit artikel veel ideeën hebt opgedaan om de uitnodigingen te personaliseren. Wil je nog meer nieuws over de laatste trends? Volg ons dan op
Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Koningkaart Uitnodigingen en Stationery

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!