Hoe kun je de trouwuitnodigingen het beste personaliseren?

Een gepersonaliseerde trouwkaart is een mooie sneak preview van hoe geweldig jullie bruiloft wordt. Wat zijn de beste ideeën om een uitnodiging zo uniek mogelijk te maken? Lees hier onze tips!

Hoe kun je de trouwuitnodigingen het beste personaliseren?
Foto: Leintjes.nl
  • Decoratie stijlen
  • Save-the-date

Jij weet dat jullie bruiloft een geweldige, persoonlijke, unieke en onvergetelijke dag wordt, maar de gasten hebben nog geen idee. De eerste indruk voor jullie bruiloft laten jullie zien door middel van de trouwuitnodigingen. Een manier om te laten zien hoe uniek jullie bruiloft gaat worden doe je door middel van gepersonaliseerde uitnodigingen. Een goed begin, is het halve werk, toch? Laat de voorpret maar beginnen…

Een unieke kaart maak je zelf

Adverteren

De beste manier om jouw trouwuitnodiging te personaliseren is door hem zelf te maken. Er is niemand die beter dan jullie weet wat er bij jullie past en wat jullie leuk vinden dus wij raden je aan om vooral zelf aan de slag te gaan. Dan hebben we het natuurlijk niet over het in elkaar knutselen van een amateuristisch kaartje, zoals we dit vroeger deden, maar over het ontwerpen van een echt mooie en unieke trouwuitnodiging die jullie voor de bruiloft verdienen. Kies een ontwerp dat bij jullie past en personaliseer hem volledig naar je wens bij met hulp van Marjolein bij Leintjes.nl

Leintjes.nl is de place to be wanneer het gaat over stationery voor de bruiloft. We hebben het hier natuurlijk over trouwuitnodigingen, maar ook over save the dates, rsvp’s, menukaarten en nog veel meer. Bij elke trouwkaart is namelijk een complete serie/trouwhuisstijl leverbaar waardoor jullie algehele stationery in één klap compleet is en volledig op elkaar aansluit! Het enige wat jullie moeten doen is een kijkje nemen op hun website, jullie favoriete stijl uitkiezen en hem personaliseren naar je smaak, maar ook dan sta je er nog niet alleen voor – Marjolein van Leintjes.nl denkt namelijk met liefde met jullie mee! Neem nu een kijkje en bestel je eigen proefdruk voor maar €1!

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Voeg een professionele foto toe

Een foto is natuurlijk dé manier om te gaan voor die persoonlijke touch. Plaats een prachtige foto van jullie op de voorkant, of ga voor een tweeluik-kaart waarbij je op de ene helft een mooie tekst plaatst, en op de andere kant een foto van jullie laat printen. Als dit voor jullie als een aantrekkelijke optie klinkt is het natuurlijk wel belangrijk dat hier een mooie foto op staat, en geen selfie van slechte kwaliteit.Veel fotografen werken met speciale trouwpakketten waarbij je ook een pre-weddingshoot, ook wel de loveshoot genoemd, kunt aanschaffen. Als je deze pre-weddingshoot op tijd plant, kun je de foto’s van deze prachtige fotoshoot gebruiken voor de uitnodiging.

Lees ook: dit is waarom een loveshoot het einde is

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Geef een sneak preview van jullie grote dag

Wat is de stijl van jullie bruiloft? Welke kleuren gebruiken jullie, of welk thema komt terug? Wordt het botanisch? Laat dat dan zien in de uitnodiging door voor een kaart met bijvoorbeeld bladeren te kiezen. Zo hebben de gasten alvast een sneak preview van wat ze te wachten staat. Als jullie het lastig vinden om de juiste stijl voor jullie bruiloft te kiezen kan je altijd contact opnemen met het Marjolein van Leintjes.nl. Zij is expert op het gebied van trouwkaarten en wilt die kennis dolgraag met jullie delen.

Voeg een persoonlijke tekst toe

Een trouwkaart bevat natuurlijk de standaardteksten. Logisch, want de gasten moeten bijvoorbeeld weten waar en wanneer ze worden verwacht. Maar er is altijd ruimte voor meer tekst en dit is meteen de kans om de kaart extra persoonlijk te maken. Voeg een mooie spreuk, gedicht, tekst of songtekst toe. Wat was het liedje waar jullie voor het eerst op hebben gedanst? Wat is jullie lievelingsquote? Met welk gedicht ben je een keer verrast? Of hebben jullie een anekdote waarmee je iedereen altijd aan het lachen maakt, of juist ontroerd? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op de trouwkaart plaatsen voor een extra persoonlijke uitnodiging.

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Voeg een gepersonaliseerde stempel toe 

Naast persoonlijke teksten en foto’s is er nog een manier waarop je de trouwuitnodiging heel persoonlijk en uniek kunt maken, namelijk door middel van gepersonaliseerde stempels. Marjolein van Leintjes.nl biedt dit sindskort aan en vindt het heerlijk om de creaties van bruidsparen te zien en om hen daar af en toe een handje mee te helpen. Laat je creatieviteit erop los en druk jouw stempel letterlijk op de trouwkaart!

Voeg een tijdlijn toe

Door het toe te voegen van een tijdlijn aan je trouwkaart geef je de gasten alvast een kijkje in jullie dag. Maak een tijdlijn van jullie dagprogramma en zet deze op de kaart gepaard met wat icoontjes en het zal er super leuk uit zien! Denk hierbij aan de begintijd, het jawoord, de receptie, de foto’s, de taart, het diner en het feest. Heel visueel, uniek, en handig qua planning – zo is iedereen op de hoogte! Je kunt zelf leuke icoontjes maken of tekenen, en natuurlijk de woorden helemaal personaliseren. Is ‘feest’ niet jouw woord, maar gebruik je liever fuif, knalfeest, dansen of party? Dat kan, en zorgt voor een nog meer gepersonaliseerde kaart.

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Trendy én persoonlijk: de initialen

Een andere optie om jullie uitnodigingen te personaliseren is door jullie initialen op de voorkant van de uitnodiging te zetten. Dit is niet alleen super persoonlijk, maar ook nog eens hartstikke hip! Minimalistisch design is namelijk helemaal in en twee initialen op de voorkant geeft een luxe touch.

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Een gepersonaliseerde stempel

Ga je de kaarten zelf versturen? Dan is een gepersonaliseerde stempel een van de leukste manieren om de envelop te personaliseren. Een stempel geeft een antieke touch, een chique look en je hebt er weinig extra werk aan. Koop een mooie gepersonaliseerde stempel en stempelen maar!

Wij zijn benieuwd hoe jullie trouwkaarten eruit komen te zien. Voor meer inspiratie en hulp met de uitnodigingen kan je contact opnemen met Marjolein van Leintjes.nlZij heeft jaren ervaring en weet precies hoe zij jullie aan een een droomuitnodiging kan helpen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Koningkaart Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!