Sweetheart 2018: een nieuwe collectie voor de romantische bruid

Het lijkt zo gemakkelijk: een jurk vinden voor jouw grote dag. Over jouw perfecte jurk heb je al tijden nagedacht, je hebt precies in gedachte hoe je eruit wilt gaan zien! Maar, het vinden van deze jurk in de winkel kan soms nog wel eens lastig zijn. Of, wanneer je eindelijk jouw droomjurk past, lijkt het toch niet zo goed te staan als je had gehoopt… Wij zetten eerder al tips op een rijtje over hoe jij de perfecte trouwjurk kan vinden, maar neem ook zeker eens een kijkje tussen deze prachtige collectie: Sweetheart 2018. Liefde op het eerste gezicht, er zit zeker een jurk tussen waarin jij zult stralen op je grote dag!

Credits: Sweetheart

Romantische en vrouwelijke jurken met verrassende details. In deze collectie zie je klassieke stijlen met de traditionele designs, maar dan met een moderne twist. De meest populaire details zijn de hartvormige halslijnen, jurken met een lage rug en het tattooage effect door mooi kantwerk. Ook zien we dit jaar weer veel jurken met open schouders – ideaal om te combineren met de mooiste sieraden. Ook zien we natuurlijk ook dit jaar weer de sensuele V-halslijn terug, die vaak word gecombineerd met illusie stoffen die zorgen voor een spectaculair uiterlijk.

Hiermee maak je echt indruk!

Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart

Kant, tule en dramatische effecten door jurken met vele lagen.

Één van de meest karakteristieke jurken van de Sweetheart collecties, zijn de trouwjurken met zeer volumnieuze rok. Creëer een zee van beweging en combineer deze mooie rokken met de halslijn van jouw keuze. Je zult er koninkijk uit zien! Jouw curves zullen er fantastisch uit zien in één van deze mooie jurken.

Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart
Credits: Sweetheart

Het is onbewist: deze collectie combineerd de mooiste trends van 2018 met de traditionele stijlen. Vrouwelijk, elegant en toch klassiek. In één van deze prachtige jurken zul jij ¨ja, ik wil!¨ gaan zeggen tegen jouw grote liefde.

Kies nu jouw favoriete Sweetheart design voor jouw grote dag. Ontdek de collectie van 2018! Kwaliteits jurken die zéker indruk zullen gaan maken. Met een Sweetheart jurk zul je er altijd geweldig uit zien!

Laat een bericht achter

Style 8942. Credits: Justin Alexander
Jouw romantische én elegante droomjurk vind je in de collectie van Justin Alexander voor 2018!
Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor 2018. Sensuele trouwjurken voor de elegante bruid!
Foto: Arma Fotografie
De bruiloft van Jeroen en Robin: wát een prachtig bruidspaar!
Wauw, zie nu deze inspiratievolle bruiloft gevuld met een romantisch verhaal en indrukwekkende foto´s...
Credits: Fotosolo
Real Wedding van hardwerkende mensen! Laat je inspireren door hun succesvolle bruiloft
Bekijk deze Real Wedding van Olga en Walter die binnen een korte periode de meeste toffe leveranciers voor hun bruiloft hebben kunnen regelen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie