Victoria & Vincent: Het kiezen van jouw droomjurk is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Victoria & Vincent willen jouw bruidsjurk niet alleen prachtig, maar ook sprankelend en betaalbaar maken! Bekijk nu onze favorieten van 2019!

Victoria & Vincent: Het kiezen van jouw droomjurk is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruid
  • 2019

Victoria & Vincent is een Fins bruidsmode merk dat als doel heeft de mooiste bruidsjurken te maken voor vrouwen met een beperkt budget. Het merk begrijpt precies waar de toekomstige bruid naar op zoek is en voor welk bedrag ze dat wilt vinden! Deze up-and-coming ontwerper weet perfect welke ontwerp de jurk van jouw dromen is! Of je nu gaat voor een traditionele prinsessenjurk of je gasten wil verbazen in een jurk met veren en perfecte pasvorm. Victoria & Vincent heeft zeker de jurk waar jij naar op zoek bent. Dus lees verder als je een beetje meer over dit sprookjesmerk en haar alternatieve werkwijze wilt weten. Bekijk de populairste ontwerpen voor dit jaar en zie de nieuwste prachtige japonnen!

Een van de meeste bewonderenswaardige kenmerken van Victoria & Vincent dat het merk eveneens anders maakt dan andere merken, is de toewijding naar de bruiden. Haar eerste liefde is bruiden voorzien van een perfecte ‘make me feel like a moviestar‘ jurk. De tweede is dat ook financieel mogelijk maken. Victoria & Vincent laat zien dat het niet onmogelijk is om luxe jurken te maken tegen een lagere prijs en bovendien maakt het merk jurken voor alle vrouwen. Het investeert in het product en minder in reclame. Op deze manier zorgt het ervoor dat er niet alleen schitterende jurken worden gemaakt, maar ook dat de boodschap verspreid wordt door mond-tot-mondreclame.

opslaanBekijk meer van Victoria & Vincent
Holly. Credits: Victoria & Vincent 2019
opslaanLeer meer over Victoria & Vincent
Henriikka. Credits: Victoria & Vincent 2019

Traditioneel en elegant dat zijn de woorden die naar boven komen als je een ontwerp van Victoria en Vincent voor de eerste keer ziet. Er is te kiezen uit mooiste designs van de klassieke jurken te kiezen (en de slechtste te vermijden – wat deden we in de jaren 80?!). Victoria en Vincent is in staat de jurken te moderniseren tot iets heel anders dat helemaal van deze tijd. Ze gaan voor oude verfijndheid en vrouwelijkheid, een hele andere klasse. Voor die vrouwen die altijd al hebben gedroomd van een prachtige jurk als klein meisje is er geen betere plaats dan Victoria en Vincent om jouw zoektocht te beginnen!

opslaanBekijk meer van Victoria & Vincent
Hilma. Credits: Victoria & Vincent 2019

Het dragen van een Victoria & Vincent jurk zorgt ervoor dat jij je gegarandeerd als een godin zult voelen. Het toevoegen van kantmotieven en applicaties in de ontwerpen in combinatie met de volumineuze en romantische rokken maken dat iedereen zich op en top vrouwelijk voelt in de jurken. Het verschil in vormen: van A-lijn tot baljurken maakt eveneens dat er voor iedere vrouw wel een mooie jurk in de 2019 collectie is te vinden. Alle ontwerpen accentueren de natuurlijke vrouwelijke vromen, maar zorgen er tegelijk voor dat eventuele oneffenheden verborgen blijven. Een Victoria & Vincent-jurk zorgt voor de juiste balans tussen classy en opvallend in de goede zin van het woord!

opslaanLees meer over Victoria & Vincent
Janina. Credits: Victoria & Vincent 2019.
opslaanBekijk meer van Victoria & Vincent
Johanna. Credits: Victoria & Vincent 2019.
opslaanBekijk meer van Victoria & Vincent
Julia. Credits: Victoria & Vincent 2019.

En de sneak peek in de 2019-collectie van Victoria & Vincent toont alleen maar de ware kwaliteit van de beschikbare jurken. Kant wordt overal gebruikt om een verbluffend effect in de bovenstaande jurk, en we zijn dol op de chiffon mouwen in de jurk. Lange mouwen zijn helemaal hét in 2019 en die voor deze jurk worden gebruikt, maken het perfect voor bohemien bruiden en voor vrouwen die op zoek zijn naar een alternatieve draai aan traditie. Het silhouet van de A-lijn – gekozen vanwege zijn aanpassingsvermogen in alle soorten en maten – is een populaire keuze van de ontwerper voor het komende seizoen, maar dat betekent niet dat hij geen flair of drama heeft. Gelaagde tule zorgt voor grote rokken, die je gegarandeerd een prinses laten voelen op je grote dag. Met veel bloemenapplicaties kunnen wij ons niet voorstellen dat jij je minder dan een prinses zult voelen!

opslaanLees meer over Victoria & Vincent
Josephine. Credits: Victoria & Vincent 2019.
opslaanLees meer over Victoria & Vincent
Joleen. Credits: Victoria & Vincent 2019.

Voor bruiden die op zoek zijn naar een traditionele look met een moderne twist raadt Zankyou Victoria & Vincent zeker aan. Voor al die vrouwen die Beauty and the Beast, Assepoester en Doornroosje als klein meisje hebben gekeken en hebben gedroomd om ooit in zo’n vrouwelijke, schitterende jurk te mogen stralen is het ook de plek om de zoektocht naar een jurk te starten. De zeldzame combinatie van perfect afgewerkte jurken en relatief lage prijzen maakt dat Zankyou niet alleen verliefd is op de jurken, maar ook op de gedachte achter de werkwijze. Dus bekijk snel de collectie van Victoria & Vincent, en word vandaag nog verliefd op jouw droomjurk!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!