Voor gedurfde en originele bruiden: Ontdek de Justin Alexander Signature 2020 Collectie!

De Justin Alexander Signature 2020 collectie heeft voor ieder wat wils. Of je nu een korte jurk of jumpsuit draagt, of op zoek bent naar een prinses gesneden jurk om je sprookjesachtige trouwdromen na te jagen, je hoeft niet verder te zoeken dan deze collectie voor je perfecte match!

Voor gedurfde en originele bruiden: Ontdek de Justin Alexander Signature 2020 Collectie!
  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Justin Alexander

Iedereen in de bruidswereld kent Justin Alexander. Dit is een merk dat bekend staat om zijn designs met prachtige silhouetten, versierde halslijnen en aandacht voor detail. Elk ontwerp is afgestemd op een andere bruid door fabricage, ontwerp, styling en prijsstelling. Bruiden over de hele wereld anticiperen jaar na jaar op de Justin Alexander Signature collectie, en deze belooft beter te worden dan ooit. We zijn er zeker van dat je verliefd wordt op elke jurk!

“De Justin Alexander Signature Spring/Summer 2020 collectie werd geïnspireerd door het transformerende karakter van de lente. De lente belooft een nieuw begin en de stijlen van dit seizoen weerspiegelen dat. De collectie begint met een moderne, strakke styling en begint opnieuw met een romantisch patchwork bloemenverhaal dat vervolgens leidt tot een groot bloemenkantmotief en uiteindelijk tot geborduurde bloemen. Deze collectie illustreert een frisse, jeugdige en modieuze benadering van het bruidsmotief.”

Lees verder om onze favoriete creaties van dit seizoen te ontdekken!

Glorieuze V-halsen

De dalende V-hals is een trend voor bruidsjurken in 2020. Ze verlengen het bovenlichaam en benadrukken de boezem, waardoor een zeer sexy look ontstaat. Deze V-nek ontwerpen zijn elegant en verfijnd, meestal met een minimalistische stijl, zodat de focus ligt op de vrouwelijke lichaamsbouw in plaats van op een overvloedige details. Het resultaat is klassiek, tijdloos, en eigentijds tegelijk.

opslaanOntdek dit ontwerp: Poppy
Justin Alexander Signature 2020 Collection
opslaanOntdek dit ontwerp: Kalina
Justin Alexander Signature 2020 Collection

Voor de meer gedurfde bruiden die traditie willen verruilen voor iets unieks, is er de Justin Alexander Signature jumpsuit – nog steeds met de prachtige V-hals, maar deze keer met mesh en bloemmotief. Er is geen bruidsontwerp zoals deze!

opslaanOntdek dit ontwerp: Amerie Jumpsuit
Justin Alexander Signature 2020 Collectie
opslaanOntdek dit ontwerp: Amerie Jumpsuit
Justin Alexander Signature 2020 Collectie

Gelaagde rokken

Elke aanstaande bruid droomt van een sprookjeshuwelijk, dus waarom ook niet kiezen voor een prinsessenjurk? De Justin Alexander Signature Collectie voor 2020 bevat een aantal prachtige gelaagde rokken: vol volume, maar toch licht van gewicht en elegant. Deze twee ontwerpen hebben een gelaagd effect om ze echt dat prinselijke gevoel te geven.

opslaanOntdek dit ontwerp: Ivy
Justin Alexander Signature 2020 Collectie
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Senna Ontdek dit ontwerp: Senna
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Senna

In bovenstaand ontwerp is het thema Lente/Zomer zeer sterk aanwezig. Kijk maar eens naar het ongelooflijke borduurwerk op de bandeau lijfje, die de wonderen van de natuur in het voorjaar bevat, en naar beneden vloeit door het patroon op de rok.

Unieke toevoegingen

Justin Alexander begrijpt dat bruiden niet hetzelfde zijn, en dat is precies wat we zo leuk vinden aan deze collectie; de veelzijdigheid en originaliteit van veel ontwerpen. Off-the-shoulder halslijnen worden aangevuld met een vorstelijke cape, terwijl andere jurken kunnen worden gecombineerd met een jazzy kralenjack (voor koeler weer).

opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Laurel Ontdek dit ontwerk:
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Laurel
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Daphne Ontdek dit model
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Daphne
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Kalina Ontdek dit ontwerp:
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Kalina

Ultra-vrouwelijk

Een bruid wil zich vooral vol vertrouwen en mooi voelen op haar trouwdag. Deze collectie heeft een scala aan mooie ontwerpen met de vrouwelijke bruiden in gedachten. Van een korte jurk met sierlijke spaghettibandjes, tot franjes, ruches, bloemmotieven en luxe stoffen.

opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Camellia Cocktail Ontdek dit ontwerp
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Camellia Cocktail
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: AlderOntdek dit ontwerp
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Alder
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: LinneaOntdek dit ontwerp
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Linnea
opslaanJustin Alexander Signature 2020 Collection | Style: Willow Ontdek dit ontwerp
Justin Alexander Signature 2020 Collectie | Stijl: Willow

De ongelooflijke vaardigheid en het kunstenaarschap van design komt echt naar voren in deze collectie. Elke jurk is liefdevol en met veel aandacht voor detail met de hand gemaakt, en benadrukt de essentie van de lente en het nieuwe begin.

Ben je al verliefd geworden op je droomjurk? De Justin Alexander Signature 2020 collectie heeft zeker voor ieder wat wils. Of je nu een korte jurk of jumpsuit draagt, of op zoek bent naar een prinses gesneden jurk om je sprookjesachtige trouwdromen na te bootsen, je hoeft niet verder te zoeken dan deze collectie voor je perfecte match.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!