• Online magazine
  • Wat zijn dé trends in bruidsmode voor 2017? Bekijk ze in de video!

Wat zijn dé trends in bruidsmode voor 2017? Bekijk ze in de video!

Ontdek de trends in bruidsjurken voor 2017 door het bekijken van deze video.

  • Bruidsmode en stijl
  • Aanbeveling
  • Bruid

Bruids liefhebbers hebben dit jaar geluk want de designs prachtig! De creaties voor volgend seizoen zijn uniek en elegant. In deze video hebben wij een kort overzicht gemaakt van de trends in trouwjurken voor 2017! In de video zul je de volgende trends zien:

Adverteren

Vloeiende stoffen: We zien vloeiende stoffen in de shows van Pronovias en Rosa Clara. De val van de jurk heeft een zeer elegante snit en een vloeiende stof is ook zeer geschikt voor tweedelige trouwjurken.

Volumineuze silhouetten: Volumineuze tule rokken staan perfect in contrast met een kanten bovenkant. Als je wilt gaan voor een iets meer opvallende jurk dan kies je voor volume!

V hals: Een v hals is de laatste jaren steeds populairder onder bruiden! Een v hals is mooi bij vele soort jurken, met lange en korte mouwen.

Open rug: Deze trend is nog redelijk uitdagend want het is gewaagd en sexy. Ook is het belangrijk om de rest van de accessoires rustig te houden als je kiest voor een jurk met blote rug. Durf jij het aan?

Transparanten: Wie voor een gewaagde trouwjurk wilt gaan, is bij deze ´tattoo-bruidsjurken´ aan het juiste adres.

Kleur: Een witte bruidsjurk is traditioneel gezien altijd de juiste keus. Maar tegenwoordig is alles mogelijk, en een bruidsjurk in een mooi kleurtje is een leuke optie, zeker voor in de lente en zomermaanden in 2017.

Lees ook: Ontdek de 5 trends in bruidsboeketten voor 2017, De mooiste bruidskapsels voor 2017, 80 schoenen designs voor 2017! 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!