25 perfecte ontwerpen van Justin Alexander voor je bruiloft aankomend jaar: ontdek ze hier!

Mis deze geweldige bruidscollectie van Justin Alexander niet. Deze firma brengt nieuwe trends voor de bruid in 2016 op een exclusieve en speciale manier.

  • Trouwjurk stijlen
  • Hoge taille
  • Bruid

Het uitzoeken van je perfecte trouwjurk voor je grote dag is geen gemakkelijke opgave. Modehuizen bieden duizenden ontwerpen aan. Natuurlijk is het goed om veel keuze te hebben, want iedere bruid heeft haar eigen smaak. Als we het hebben over een firma die bekend staat om de kwaliteit, goede stoffen en met oog voor de detail, dan hebben het zonder twijfel over Justin Alexander. Daarom in deze galerij 25 ontwerpen die symbool staan voor de collectie van 2016. Het zal je verbazen!

Adverteren

De ontwerpers van Justin Alexander gaan verder op de sexy en vrouwelijke weg die ze eerder zijn ingeslagen. Met oog voor detail dat zorgt voor een creatieve, zelfverzekerde en zeer elegante bruid. Het gaat om bruiden met stijl en glamour die houden van een zachte look en die in sommige gevallen kiezen voor gestileerde, strakke taille voor een extra sexy uitstraling. Aan de andere kant zijn er de prinsessenjurken die bestaan uit super volumineuze rokken die prachtig afgewerkt zijn en een majestueus gevoel geven. De rechte en hartvormige strapless halslijnen zijn ook terug, zodat de schouders goed zichtbaar zijn. Natuurlijk kunnen daar prachtige tops met chantilly en pareltjes aan worden toegevoegd.

Het is een collectie die je niet mag missen en een firma die de bruid behandelt op een speciale en uiterst persoonlijke manier. Heb je het over Justin Alexander, dan heb je het over exclusieve ontwerpen en kwaliteit. Ontdek hier de nieuwe collectie.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Justin Alexander Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

25 perfecte ontwerpen van Justin Alexander voor je bruiloft aankomend jaar: ontdek ze hier!