60 onvergetelijke bruidsjurken voor 2016 met volumineuze rokken: jouw unieke bruidslook!

Mooie rok-jurken waardoor jij als een prinses op je bruiloft rondloopt. Je zult genieten van de volumineuze rokken!

  • Trouwjurk stijlen
  • Hoge taille
  • Satijn
  • Bruid

Nadat wij alle shows van de grootste bruidsmodeontwerpers hebben bekeken, kunnen wij je vertellen wat nog een jaar meedraait en wat nieuw is in de bruidsmodecollectie van 2016! Transparant, strapless, de lange mouw, zeemeermin ontwerpen en de traditionele prinsessenjurken blijven zeker nog een jaar hot.

Adverteren

Nieuw in de bruidsmode zijn de volumineuze rokken die hoog in de taille worden gedragen en wijd uitlopen tot aan de knieën. Jurken met veel tule en andere bijzondere stoffen als mikado, kant en satijn zijn helemaal upcoming dit jaar. Er zijn talloze bijzondere ontwerpen! Wij laten jou onze zestig favoriete bruidsjurken zien. Bruidsmodewinkels als Pronovias, Rosa Clará en Inmaculada García, hebben deze grote rokken ook al met veel liefde omarmd.

Als je erg lang bent, kies dan zeker voor een volumineuze rok. Het is een perfect model voor lange vrouwen. Maak je look af met prachtige bruidsschoenen en je bruidsjurk voor 2016 zal onvergetelijk worden. Als je volgend jaar gaat trouwen en nog niets hebt vaststaan, overweeg dan deze stijl, maar bekijk ook eens onze sellectie van rode feestjurken. Je vindt ze vast ook geweldig!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

60 onvergetelijke bruidsjurken voor 2016 met volumineuze rokken: jouw unieke bruidslook!