Bruidjurken met een geplooide rok voor de bruid in 2017. Omdat deze tijdloos is!

Een tijdloos en elegant ontwerp voor de bruid in 2017!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid
  • 2017

Jaar na jaar zien we op de catwalk bruidsmode en desings van de beste ontwerpers ter wereld. Nieuwe trends voor het seizoen worden gepresenteerd tijdens grote events zoals New york en Paris fashion week. We zien dat de bruidsjurken steeds complexer worden, denk bijvoorbeeld aan het tattoo-effect of de twee delige bruidsset. Natuurlijk is het leuk, al die prachtige designs maar vandaag geven wij aandacht aan een wat klassieker model. De bruidsjurk met een geplooide rok is perfect voor de bruid die gaat elegantie, ontdek ze nu!

Adverteren

En de Griekse bruid met floaty jurk en zeer vloeibaar en lichte chiffon blote schouders heeft een stap verder gegaan. Plooien techniek breekt in nieuwe collecties en komt logeren. We hebben het gezien in talloze collecties van verschillende handtekeningen, van Pronovias tot YolanCris, die in haar voorstellen bevat voor zowel de bruiden graag de meest romantische boho. Geplooide rokken met vallen en anderen waarbij het geplooide tule overlays mooie Mikados of pannenkoeken. Pleats ook in tops, mouwloze jurken en complete ontwerpen.

Lees ook: Hoe vind je de trouwjurk die het best bij jou figuur past?, De bruidsjurken trends van 2017, wees een echte fashionista op jouw bruiloft!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidjurken met een geplooide rok voor de bruid in 2017. Omdat deze tijdloos is!