Bruidsjurken Galia Lahav 2017: voel je op je allermooist op jouw bruiloft!

Sensueel, vrouwelijk en romantisch, dat zijn de bruidsjurken uit de nieuwe collectie van Galia Lahav 2017. Bekijk ze allemaal!

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid
  • Bridal week
  • Galia Lahav

Als je op zoek bent naar een bruidsjurk vol sensualiteit en verfijnde details, dan is de nieuwste collectie van Galia Lahav zeker wat voor jou! Dit bekende Israëlische merk maakte dit jaar z’n debuut tijdens de Barcelona Bridal Week en het was een grote hit. Bekijk ze nu allemaal in onze gallery en laat je inspireren voor jouw bruiloft.

Adverteren

Met bruidsjurken geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, zijn de jurken onwijs sierlijk en elegant. Geïnspireerd door zijn collectie zei de ontwerper ook: “Wanneer je klaar bent om te liefhebben, bloesem je in de gekte van je eigen emotie.”

In deze collectie zul je veel bruidsjurken zien gemaakt van fijne, vintage, Franse kant en guipure. Ook zul je hier veel jurken zien met een lage rug dat zorgt voor een vrouwelijk en sensueel effect. De stof van deze jurken is zo fijn dat het om je heen lijkt te vallen als een tweede huid.

Bekijk nu de gallery met de prachtige 2017 collectie van Galia Lahav. Wij zijn in iedergeval fan!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken Galia Lahav 2017: voel je op je allermooist op jouw bruiloft!