Cymbeline trouwjurken voor 2020: elegant en stijlvol!

Verfijning en blauwe accenten voegen een chique stijl toe aan de nieuwe Cymbeline bruidsjurken collectie voor aankomend jaar, bekijk de creaties hier!

  • Trouwjurk stijlen
  • Cymbeline

Het Franse merk is uitgegroeid tot een van de trouwe aanhangers van de Barcelona Bridal Fashion Week. Elke keer als Cymbeline haar collectie presenteert op de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, wordt het een verzekerd succes met haar unieke creaties. Ontdek in deze galerij alle trends in trouwjurken Cymbeline 2020 en word verliefd op de meest onweerstaanbare details voor de belangrijkste look van je leven.

Adverteren

Bij toeval vond ik haar blik en werd ik gegrepen door het diepblauw van haar ogen. Ik werd kort daarna gedomineerd door het Egyptische blauw, maar ik was zeker gegrepen door de intensiteit en de diepte van het blauw van de meester-kunstenaar uit Barcelona: Miró“. De bron van inspiratie, aldus de ontwerpster.

Onder de creaties de grote trend van afgelopen jaar: trouwjurken met kant die verfijning uitstralen. Daarnaast zijn trouwjurken met prinsessen taille en andere vloeiende en beweeglijke bruidsjurken ook groot onderdeel in de collectie. Gesluierde bruiden, anderen die het zonder de sluier en ontwerpen doen, gecombineerd met rokken die gemaakt zijn van prachtige stoffen.

Een collectie die de bruiden van 2020 zal inspireren omdat de Cymbeline 2020 trouwjurken echte eye-catchers zijn. Kies jouw droomjurk uit deze galerij!

 

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Cymbeline trouwjurken voor 2020: elegant en stijlvol!