De nieuwe Grayson collectie van Sottero en Midgley: kies jouw favoriet!

In deze galerij kom je nog een stuk dichter bij het vinden van jouw droom jurk. Bekijk Sottero en Midgley´s mooiste bruidsjurken uit de nieuwe Grayson collectie.

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • 2017
  • Sottero & Midgley

Het kiezen van de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag is een taak die op het eerste gezicht niet zo moeilijk lijkt. Zeker als je al een beetje in gedachten hebt waar jij van houdt én onze Zankyou magazine berichten goed in de gaten houdt. In deze galerij kom je nog een stuk dichter bij het vinden van jouw droom jurk. Bekijk Sottero en Midgley’s mooiste bruidsjurken uit de nieuwe Grayson collectie.

Onder de verschillende stijlen vind je elegante jurken van zijden crêpe dat zorgt voor een spectaculair effect. Wat wij geweldig vinden aan deze jurken is de zilveren details op de schouders, het middel en decolleté. In tegenstelling tot de eenvoud, maakt het volume alle indruk die jij wilt maken. De bruidsjurken in baljurk stijl zijn opgebouwd uit verschillende lagen tule. Deze jurken zijn perfect als je er uit wilt zien als een echte prinses! Het kant, de stukken met doorzichtige stof in tal van verschillende soorten halslijnen en mouwen waar je U tegen zegt: deze collectie mag je zeker niet missen!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!