De nieuwe Justin Alexander Signature collectie voor herfst/winter 2016-2017!

  • more 14+

Wij worden momenteel bedolven onder de collecties van alle getalenteerde ontwerpers uit de bruidsmode wereld. De collecties zijn allemaal, stuk voor stuk, prachtig en wij willen ze dan ook maar al te graag met jullie delen. Zo ook dus de nieuwe herfst/winter collectie van Justin Alexander. Prachtige ontwerpen vol elegantie, glamour en verfijning die je echt niet mag missen! Bekijk ze allemaal in deze gallery.

In deze collectie wordt er onder andere nieuw leven geblazen in de klassieke trouwjurken. Ook zul je de nieuwste trends hier terugvinden; trouwjurken met een lage rug, een combinatie van tule met borduurwerk en kralen, ideaal voor de bruid die op zoek is naar een chique jurk. Ook vind je in deze mooie collectie bruidsjurken met een illusie hals en bruidsjurken met een riempje. 

Wacht dus niet langer en ontdek alle ontwerpen die deel uitmaken van de Justin Alexander Signature herfst/winter 2016-2017 collectie en kies jouw perfecte jurk voor de grote dag!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en bruidsmode collecties? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

19 Verleid uw gasten met een exclusieve trouwjurk van Justin Alexander Signature 2016!
Verleid uw gasten met een exclusieve trouwjurk van Justin Alexander Signature 2016!
Maximale elegantie en zeer luxe ontwerpen met de nieuwe collectie van Justin Alexander Signature voor volgend jaar 2016. Ontdek het bij deze mooie gallerij!
32 Bruidsjurken van Justin Alexander 2017:  klassieke silhouetten met een moderne twist
Bruidsjurken van Justin Alexander 2017: klassieke silhouetten met een moderne twist
Als je nog op zoek bent naar een mooie bruidsjurk voor de grote dag dan mag je deze collectie zeker niet missen! Klassiek maar toch modern, dat zijn de ontwerpen van Justin Alexander 2017.
35 De bruidsjurken van de Sweetheart collectie voor het najaar 2016-2017
De bruidsjurken van de Sweetheart collectie voor het najaar 2016-2017
Er bestaan geen bruidsjurken zo lief en romantisch als die van Sweetheart. Bekijk hier alle ontwerpen uit de herfst/winter 2016-2017 collectie!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie