De nieuwe Justin Alexander Signature collectie voor herfst/winter 2016-2017!

  • more 14+

Wij worden momenteel bedolven onder de collecties van alle getalenteerde ontwerpers uit de bruidsmode wereld. De collecties zijn allemaal, stuk voor stuk, prachtig en wij willen ze dan ook maar al te graag met jullie delen. Zo ook dus de nieuwe herfst/winter collectie van Justin Alexander. Prachtige ontwerpen vol elegantie, glamour en verfijning die je echt niet mag missen! Bekijk ze allemaal in deze gallery.

In deze collectie wordt er onder andere nieuw leven geblazen in de klassieke trouwjurken. Ook zul je de nieuwste trends hier terugvinden; trouwjurken met een lage rug, een combinatie van tule met borduurwerk en kralen, ideaal voor de bruid die op zoek is naar een chique jurk. Ook vind je in deze mooie collectie bruidsjurken met een illusie hals en bruidsjurken met een riempje. 

Wacht dus niet langer en ontdek alle ontwerpen die deel uitmaken van de Justin Alexander Signature herfst/winter 2016-2017 collectie en kies jouw perfecte jurk voor de grote dag!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en bruidsmode collecties? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

37 Lillian West Herfst/Winter 2017: sexy boho en 60´s chic
Lillian West Herfst/Winter 2017: sexy boho en 60´s chic
Reis rond de wereld van Ibiza tot Bora Bora met de Lillian West Herfst/Winter 2017 collectie die sexy boho en 60´s chic perfect combineert.
15 Je mag de nieuwe collectie van Romantica of Devon niet missen!
Je mag de nieuwe collectie van Romantica of Devon niet missen!
De nieuwe collectie van Romantica of Devon is voor de bruid die gaat voor een simpele en toch elegante look! Laat je inspireren!
51 Modern en innovatief: de nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan 2018!
Modern en innovatief: de nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan 2018!
De nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan is perfect voor jeugdige, frisse bruiden in 2018!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie