De nieuwe Justin Alexander Signature collectie voor herfst/winter 2016-2017!

Laat je verrassen door de mooie collectie van Justin Alexander voor de herfst-winter van 2016 en 2017! Verfijning, glamour en elegantie..

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid
  • Justin Alexander

Wij worden momenteel bedolven onder de collecties van alle getalenteerde ontwerpers uit de bruidsmode wereld. De collecties zijn allemaal, stuk voor stuk, prachtig en wij willen ze dan ook maar al te graag met jullie delen. Zo ook dus de nieuwe herfst/winter collectie van Justin Alexander. Prachtige ontwerpen vol elegantie, glamour en verfijning die je echt niet mag missen! Bekijk ze allemaal in deze gallery.

Adverteren

In deze collectie wordt er onder andere nieuw leven geblazen in de klassieke trouwjurken. Ook zul je de nieuwste trends hier terugvinden; trouwjurken met een lage rug, een combinatie van tule met borduurwerk en kralen, ideaal voor de bruid die op zoek is naar een chique jurk. Ook vind je in deze mooie collectie bruidsjurken met een illusie hals en bruidsjurken met een riempje. 

Wacht dus niet langer en ontdek alle ontwerpen die deel uitmaken van de Justin Alexander Signature herfst/winter 2016-2017 collectie en kies jouw perfecte jurk voor de grote dag!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en bruidsmode collecties? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De nieuwe Justin Alexander Signature collectie voor herfst/winter 2016-2017!