Elie Saab trouwjurken: De mooiste ontwerpen voor een fantastische look!

Ontdek de prachtige trouwjurken uit de nieuwe collecties van Elie Saab van dit jaar, en laat je inspireren!

  • Trouwjurk stijlen
  • Luxury Weddings
  • International
  • 2019
  • Elie Saab

Elie Saab staat bekend om zijn haute couture, zijn oog voor detail en zijn prachtige stijl. De Libanese modeontwerper verrast ons dan ook ieder seizoen weer met de mooiste creaties op het gebied van trouwjurken. Ook dit jaar bracht hij een oogverblindende herfst- en lente collectie uit, die wij graag aan je laten zien. Kijk verder voor de bijzondere ontwerpen van de Elie Saab collecties van 2019!

Herfst Collectie

Sluiers met oneindig veel details, riempjes voor om de middel en off-shoulder jurken, een van de vele kenmerken van de herfstcollectie van 2019. In deze collectie experimenteert Saab weer volop met verschillende materialen en modellen jurken. Iets wat veel terugkomt, is de off-shoulder trouwjurk. Dit altijd elegante en tijdloze model blijft een perfecte optie voor veel bruiden. Daarnaast wordt er in deze collectie veel gebruik gemaakt van indrukwekkende sluiers, die bijvoorbeeld van borduring of andere details zijn voorzien. Dit alles voor een uitgesproken look! Tot slot gebruikt Saab veel riemen in deze herfstcollectie, waarbij de taille van de bruid wordt benadrukt. Hierbij worden vooral dunne, subtiele riempjes gebruikt, waardoor de aandacht voor de jurk blijft.

 Lente Collectie

De Weense opera events en feesten die vaak door het rijkere deel van de Oostenrijkse bevolking worden bijgewoond, inspireerde Saab tot het ontwerpen van de lentecollectie van 2019. Van volumieuze rokken, tot veel kant, en van prachtige off-shoulder jurken tot het gebruik van verschillende kralen, deze collectie heeft het allemaal! En Saab doet ook hier waar hij altijd goed in is: ‘making something extraordinary out of something ordinary’. Wederom door zijn oog voor detail, zijn al zijn trouwjurken van een buitengewoon niveau, en maakt hij van elke jurk iets speciaals!

Ben jij net als wij helemaal weg van deze bijzondere Elie Saab collecties? En zie jij jezelf al rondlopen in een prachtig ontwerp van deze modeontwerper? Bekijk dan de galerij van de mooiste creaties, en laat je betoveren!

Bekijk ook: De 2019 collectie van Galia Lahav!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!