Jesús Peiró 2020 trouwjurken: prachtig impressionisme met een chique touch

De meest verbazingwekkende nieuwe collectie trouwjurken van Jesus Peiró voor 2020 mag je niet missen! Laat je inspireren door de mooiste ontwerpen

  • Trouwjurk stijlen

Jesús Peiró, een van de bekendste Spaanse merken in de bruidswereld, heeft op de Valmont Barcelona Bridal Week 2019 weer een prachtig nieuwe collectie gepresenteerd. Daarbij had hij het geluk om de show op de catwalk te mogen openen dit jaar! Mis deze galerij niet: bekijk de ontwerpen gemaakt door Mercedes Segarra, creatief directeur van het bedrijf, en ontdek de prachtige Jesús Peiró 2020 trouwjurken.

Adverteren

De nieuwe collectie werd geïnspireerd door de beroemdste impressionistische schilderijen en hun sensatie. Wat leidde tot een mooie en vrouwelijke bruidsjurken met zeer duidelijke accenten. De creatie van deze ontwerpen is gebaseerd op de bekervormige bloem, wat typerend is voor het impressionisme. Jurken met golvende vormen en extra elegante lijnen. Daarnaast bestond de collectie uit trouwjurken met volumineuze rokken verschillende ontwerpen samengesteld uit twee stukken bijvoorbeeld met geborduurde lagen. Kortom, mooie verfijning in elk van zijn creaties voor de bruiden van volgend jaar.

Een collectie die iedereen gezien moet hebben als het aan ons ligt! Ontdek alle looks van de trouwjurkcollectie van Jesús Peiró 2020 en laat je verrassen door de nieuwste creaties.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Jesús Peiró 2020 trouwjurken: prachtig impressionisme met een chique touch