Klassieke Romantiek: de Herfst/Winter 2019 trouwjurken collectie van Justin Alexander

Deze prachtige serie jurken toont opnieuw Justin Alexander's iconische benadering van klassieke romantiek, keurige afwerking en superieure fabricage, bekijk de mooiste creaties!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • 2019

De Justin Alexander Herfst/Winter 2019 collectie is gepresenteerd en we kunnen niet wachten om deze aan onze toekomstige bruiden over de hele wereld te laten zien. Deze prachtige serie jurken toont opnieuw Justin Alexander’s iconische benadering van klassieke romantiek, onberispelijke afwerking en superieure fabricage. Je zoektocht naar een trouwjurk zou snel voorbij kunnen zijn.

In deze galerij ontdek je de hoogtepunten van dit seizoen, van golvende rokken, ingewikkelde veters en nauwgezette kralen die jouw silhouetten zullen versterken – zodat je je bruiloftsgasten met vertrouwen kunt verblinden. De buitengewone kralen op veel van de lijfjes waaruit zachte satijnen rokken vloeien, voor een ultravrouwelijke look met een vleugje bling. Er zijn meer dan 140 foto’s om door te kijken, met 80 unieke ontwerpen!

Deze collectie richt zich ook op de schoonheid van een open rug. Van de lage geschepte of v-vormige achterkant, de achterkant is echt de nieuwe voorkant. Elk van deze ontwerpen focust zich op het achterbeen op sensuele wijze en versterkt de natuurlijke rondingen van de vrouwelijke lichaamsbouw. De rugloze bruidsjurk is sexy en elegant. De bruid begrijpt dat wanneer ze naar het altaar kijkt en haar geloften – dat allerbelangrijkste moment – zegt, haar rug het middelpunt zal zijn voor haar gasten, en dus zal ze van alle kanten verblinden. Justin Alexander begrijpt de magie van dit moment, met een prachtige rug die op bijna elke jurk is uitgewerkt.

Je kunt ook een aantal unieke accenten ontdekken met de FW2019, die de seizoensgebonden trends zetten en dit jaar het voortouw nemen in de bruidindustrie. Van een chique schildpad-hals lijn, jazzy pailletten, satijnen rozen en tatoeage stijl borduurwerk, er is iets in deze collectie voor elk type, vorm en stijl van de bruid. De halslijnen variëren van bandeau tot v-hals en v-hals, net wat er bij jou past!

We zijn er zeker van dat je verliefd wordt op de Justin Alexander Herfst/Winter collectie voor 2019, een perfecte mix van romantiek en elegantie.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!