Lillian West herfstcollectie 2018: De beste looks voor de gedurfde Boho Bride!

Neem een kijkje bij de Lillian West collectie voor herfst/winter 2018, geniet van de natuurlijke look en het boheemse thema!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Winter
  • Bohemian
  • Justin Alexander

Voor de herfst/winter collectie van 2018 duikt Lillian West van Justin Alexander de wereld in van de Boheemse bruid en onderzoekt de normen van de bruidsmode tot het uiterste. Hoewel er een aantal jurken zijn die ook de traditionele en romantische bruid benadrukken, zijn veel van deze outfits specifiek gericht op de vrijgevochten en artistieke bruiden. Gedurfde vrouwen zullen dit seizoen zonder problemen een originele en moderne look vinden!

De typische kenmerken van “Bohemian Bidal Looks” zijn in dit assortiment aanwezig: lichte stoffen, geweven borduurwerk en een A-lijn tule. Lillian West toont fantastische ontwerptechnieken en stijlen. De eerste twee looks in deze galerij illustreren dit perfect – en we zijn blij om te zien dat dit een populaire keuze wordt voor bruiden. Zelfs de jurken in dit assortiment zijn meer gewaagd dan normaal – de meeste zijn backless, strapless en in veel gevallen worden de traditionele materialen zoals Franse kant vervangen door meer informele, vlokachtige stoffen zoals gehaakt kant.

Een collectie waarvan we hopen dat het meer ontwerpers zal inspireren om een beetje moediger te zijn met alternatieve ontwerpen. De Lillian West herfst/winter collectie voor 2018 introduceert een geheel nieuwe stijl voor de bruidsmode-industrie. Luxueus maar ook zeer betaalbaar. Voor moderne bruiden die een jurk willen die hun persoonlijkheid weerspiegelt, in plaats van dat ze hun stijl opnieuw moeten zoeken voor hun trouwdag, dan is dit de perfecte plek om te kijken. We zijn er zeker van dat hier een droomjurk voor jou tussen zit!

Wil je nog meer over Zankyou? Bekijk dan Facebook, Instagram  en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Lillian West herfstcollectie 2018: De beste looks voor de gedurfde Boho Bride!