• Online magazine
  • De Bruid
  • Onweerstaanbare details in de nieuwe collectie trouwjurken Beloved van 2018. Die ga je toch niet missen?

Onweerstaanbare details in de nieuwe collectie trouwjurken Beloved van 2018. Die ga je toch niet missen?

De collectie Coastal Waters van Beloved 2018 is er een voor in de boeken. Vol romantiek en onweerstaanbare details is dit de nieuwe collectie van één van de drie lijnen van Casablanca Bridal!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruid

De beste ontwerpers in de industrie van bruidsmode zijn de bedrijven met een grote variëteit aan stijlen. Hiermee zorgen zij ervoor dat het voor bijna elke bruid gemakkelijk wordt om een perfecte trouwjurk te vinden voor haar speciale dag! Een van de bedrijven met het meeste succes in deze sector is zonder twijfel Casablanca Bridal. Het bedrijf heeft drie verschillende lijnen, waaronder een hele romantische, namelijk Beloved. De trouwjurken voor de collectie van Beloved voor 2018 zijn bedoelt voor de feministische vrouwen en hun collectie van Coastal Waters voor 2018 is hier een goed voorbeeld van. Ontdek de complete collectie in deze galerij!

Kenmerkend voor de collectie Coastal Waters van Beloved is de perfectie voor details. De collectie is samengesteld uit verschillende soorten stoffen en sensuele vormen. De collectie heeft simpele designs en duidelijke lijnen die de prachtige vormen van het lichaam benadrukken. Gepaard met diepe halslijnen, sexy beenopeningen, lichte rokken en verbazingwekkende ruggen is dit een collectie die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Het zijn 16 zeer verschillende ontwerpen. 

Breng een bezoek aan de collectie en bekijk de ontwerpen van top tot teen, kies je favoriete en trouw erin! Want voor een dag waar romantiek de ster van het verhaal is, mag jouw jurk daar niet aan te niet doen. Waar wacht je nog op!? Bekijk ze nu!

Voor de nieuwste trends volg je ons op Instagram, Pinterest en Facebook

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Onweerstaanbare details in de nieuwe collectie trouwjurken Beloved van 2018. Die ga je toch niet missen?