Prachtige bruidsjurken met vierkante halslijn: een tijdloze klassieker!

Ideale ontwerpen om je figuur te laten zien om de meest elegante manier op een van de belangrijkste dagen van je leven. Ontdek de mooiste trouwjurken met vierkante halslijn uit 2019!

  • Trouwjurk stijlen
  • Rechte lijn jurk

De bruidsjurken trends in 2020 zijn aan het veranderen, maar sommige modellen blijven tijdloos en blijven dus altijd een goede optie om voor de gaan op je grote dag! Voorbeelden hiervan zijn jurken met een open rug of de altijd mooie zeemeermin ontwerpen. In deze galerie tonen wij je een terugkomend ontwerp van de halslijnen die nog steeds aanwezig is in vele collecties én in vele seizoenen, namelijk jurken met een elegante vierkante halslijn!

Adverteren

De vierkante halslijn, ook wel Franse halslijn genoemd, heeft een rechthoekige vorm en is aangepast aan de boezem die daardoor iets meer opvalt als deze kleiner is. De vierkante hals wordt gekenmerkt door een rechte lijn naar voren en de brede banden die een deel van de schouder bedekken. De jurk in daarmee ideaal voor bruiden met een grotere boezem, aangezien het model de borst ook minder kan accentueren wanneer je dat graag wil. Ook voor degenen die weinig taille en bredere heupen hebben is dit een ideale jurk, aangezien er  lijnen op de middel aangebracht kunnen worden om een mooi effect aan je figuur te geven. Deze jurk creëert dus voor elk soort figuur een prachtig uitziende bruid!

Ontdek de ontwerpen van bruidsjurken met vierkante hals en loop naar altaar in een klassieke en elegante jurk. Deze gallerij wil je niet missen!

Lees ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Prachtige bruidsjurken met vierkante halslijn: een tijdloze klassieker!