• Online magazine
  • De Bruid
  • Rebecca Ingram bruidsjurken voor de herfst van 2019: eenvoudige en verfijnde ontwerpen voor moderne bruiden

Rebecca Ingram bruidsjurken voor de herfst van 2019: eenvoudige en verfijnde ontwerpen voor moderne bruiden

Niets is te vergelijken met verliefd worden. Als je eenmaal weet dat je die hebt gevonden, valt alles op zijn plaats. En we hebben het niet over je partner.... Als je de Rebecca Ingram trouwjurken voor de herfst van 2019 eenmaal ziet, dan voel je je hetzelfde!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored

Niets is te vergelijken met verliefd worden op de liefde van je leven. Als je eenmaal weet dat je die hebt gevonden, valt alles op zijn plaats en wordt alles gemakkelijker. Maar we hebben het niet over jou en je partner…. we hebben het over jou en je trouwjurk! Zodra je Rebecca Ingram Trouwjurkontwerpen voor de herfst van 2019 ziet, zul je je er hetzelfde over denken!

De herfst collectie van 2019 is samengesteld uit ontwerpen die, als je op zoek bent naar een elegante en klassieke en toch eigentijdse trouwjurk, je gegarandeerd verliefd wordt op dezelfde manier als op je partner! Van prachtige rugloze prinsessenjurken tot klassieke rechte tule-ontwerpen, deze collectie heeft het allemaal, en meer!

Hoogtepunten zijn het Raelynn-design met de perfecte V-hals gemengd met een etherische kantstof. Ook voor bruiden die zich willen bedekken en voor degenen die een meer coole look willen, zijn er strapless jurken zoals de Maisey- en Destiny-dessins, maar ook lange mouwen-looks zoals de Bethany en Mandy-Leigh-dessins.

Deze jurken zijn het perfecte optie waarmee je je bruidslook kunt beginnen. Als je wil gaan voor wat extra’s, zijn de jurken een ideale basis. En als je voor een minimale look gaat, zijn deze jurken gemaakt met kant en versierde details die de perfecte mix van eenvoudig, elegant en ingewikkeld maken. Iets wat we leuk vinden aan Rebecca Ingram en Maggie Sottero Designs, is dat ze geschikt zijn voor elke bruid. Met hun exclusieve Curve assortiment zijn hun jurken beschikbaar voor alle lichaamstypen. Neem een kijkje in de galerij en ontdek het zelf!

Misschien vind je het ook leuk:

Maggie Sottero 2020 trouwjurken: trends voor de moderne vrouw!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Rebecca Ingram bruidsjurken voor de herfst van 2019: eenvoudige en verfijnde ontwerpen voor moderne bruiden