Demetrios Trouwjurken 2019: eigentijdse ontwerpen voor hedendaagse bruiden

De meest romantische ontwerpen in de nieuwe collectie trouwjurken van Demetrios voor 2019. Kies je favoriet!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Prinsessen taille
  • Kant
  • 2019
  • Demetrios

De afgelopen weken zagen we de nieuwste collecties van de meest beroemde ontwerpers in de bruidssectoren van Barcelona Bridal Fashion Week. Een daarvan was de Demetrios!  Met een perfecte mix van romantiek en de nieuwste trends, is de nieuwe trouwjurken collectie van Demetrios een favoriet bij de bruiden van 2019.

Schitterend maar luchtig, de nieuwe Demetrios collectie bestaat uit een reeks tegenovergestelde essenties verweven met een tijdloze stijl en smaak. Beïnvloed door de mode van Versailles en die van de 21e eeuw, stralen de bruidsjurken een onbetwistbaar Frans aura uit dat de romantiek van de oude wereld combineert met een passie voor het nieuwe tijdperk.

De collectie bestaat uit prachtige geborduurde bloemenjurken en driedimensionale details, de andere met klassieke prinsessenjurken. Een andere lijn die de collectie compleet maakt, bestaat uit kanten bruidsjurken en stoffen met kralen die helderheid aan de set geven. Details zoals vallende veren of gekleurde trouwjurken completeren de collectie.

Mis de nieuwe Demetrios 2019 trouwjurken niet en draag een andere stijl! Kies uit een grote verscheidenheid waarvan u zeker het perfecte ontwerp zult vinden.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!