Sweetheart 2018: de liefste jurken voor romantische bruiden.

De nieuwe collectie Sweetheart trouwjurken is liefde op het eerste gezicht. Hier zit zeker een jurk voor jou tussen!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Sweetheart

Als jij binnenkort gaat trouwen, dan kan het haast niet anders dan dat jij bent ondergedompeld in de voorbereidingen van jouw grote dag. Je hebt er al vaak overna gedacht, maar nu moet je toch echt een trouwjurk uit gaan zoeken. In jouw zoektocht moet je zeker een kijkje nemen bij deze romantische collectie: Sweetheart 2018. Het is liefde op het eerste gezicht, hier zit zeker een jurk voor jou tussen.

Adverteren

Dit bedrijf is toegewijd aan het maken van de meest vrouwelijke en romantische designs. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste stoffen, het meest indrukwekkende kantwerk en de mooiste tule voor volumnieuze rokken met gedrapeerde effecten. Éen van de meest prominente ontwerpen die we terug zien in deze lijn zijn de prinsessen jurken, zeemeermin jurken of A-lijn jurken. Ook zien we de mooiste halslijnen terug: van de traditionele sweetheart halslijn tot een open rug met sensueel effect.

Twijfel niet en kies voor een Sweetheart jurk voor jouw grote dag. Kies jouw favoriete design en laat jouw gasten achter met open mond!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Sweetheart 2018: de liefste jurken voor romantische bruiden.