Modern en innovatief: de nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan 2018!

De nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan is perfect voor jeugdige, frisse bruiden in 2018!

  • Trouwjurk stijlen
  • Laure de Sagazan

De nieuwe collectie van Laure de Sagazan is de collectie voor frisse en jeugdige bruiden die van details houden. De ontwerpen zijn zowel modern als innovatief, gemengd met traditioneel borduurwerk, spectaculaire stoffen en unieke tinten. Mis deze galerij met de nieuwste ontwerpen van Laura de Sagazan 2018 niet en kies een ontwerp uit de uitgebreide collectie. Je zult ze geweldig vinden, net als wij!

Adverteren

De hoofdelementen van de collectie zijn comfort, een unieke mix van stoffen en prachtige details. Zo zijn de mouwen van vele ontwerpen bedekt met dun kant en hebben de ontwerpen prachtige ruggen. Onder het dunne kant op de mouwen (en op de rug) zien we stukken huid wat de ontwerpen een sexy touch geeft. Daarnaast heeft de collectie niet alleen traditionele bruidsjurken, maar ook two-pieces. De nieuwe collectie voor 2018 stelt ons voor aan een nieuwe, romantische en geraffineerde bruid. We zien het eigen karakter sterk terug in de ontwerpen.

Aangezien het een Franse ontwerpster is, is zij een synoniem voor delicatessen, maar ook karakter en avant-garde. Je mag deze galerij met de nieuwe collectie bruidsjurken van Laure de Sagazan 2018 niet missen. Hij is geweldig!

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Modern en innovatief: de nieuwe collectie bruidskleding van Laure de Sagazan 2018!