• Online magazine
  • De Bruid
  • Prachtige details in de nieuwe Sottero en Midgley herfst-winter 2018-2019 collectie. Ontdek het nu!

Prachtige details in de nieuwe Sottero en Midgley herfst-winter 2018-2019 collectie. Ontdek het nu!

Ontdek in deze galerij de beste ontwerpen die deel uitmaken van de Sottero en Midgley herfst-winter 2018-2019 trouwjurk collectie en kies voor kwaliteit, details en een onberispelijke esthetiek.

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Sottero & Midgley

Deze zomerse periode in het jaar is jaarlijks een erg populair moment om het jawoord te gaan geven, maar we mogen de herfst en winter bruiden niet vergeten. Deze prachtige collectie van Sottero en Midgley is speciaal ontworpen voor de winter-herfst periode van 2018-2019 – je mag deze prachtige designs echt niet missen. Ontdek in deze galerij de ontwerpen van deze nieuwe collectie en kies voor één van deze jurken van de hoogste kwaliteit. Je zult op jouw grote dag stralen als nooit tevoren in een Sottero en Midgley jurk.

Adverteren

In deze collectie vind je een zeer brede collectie van ontwerpen met ongeëvenaarde details. Zeemeermin bruidsjurken geborduurd met buitengewoon mooie bloemenprints, omarmen het vrouwelijke figuur met de mooiste stoffen. Ook zien we echte prinsessenjurken die de mooiste stoffen combineren tot een look vol glamour. Sottero en Midgley biedt een brede selectie van halslijnen van alle soorten, voor vrouwen die van allerlei stijlen houden. De mooiste halslijnen worden gecombineerd met transparante effecten en steentjes voor extra glamour!

Ontdek in deze galerij de beste ontwerpen die deel uitmaken van de Sottero en Midgley herfst-winter 2018-2019 trouwjurk collectie en kies voor kwaliteit, details en een onberispelijke esthetiek. Hier zit dé jurk zeker tussen!

Bekijk ook: Maggie Sottero herfst/winter 2018-2019: luxe en sensualiteit voor romantische bruiloften. Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Prachtige details in de nieuwe Sottero en Midgley herfst-winter 2018-2019 collectie. Ontdek het nu!