Villa del Sol: liefde op het eerste gezicht met deze nieuwe collectie van Casablanca!

Omdat het zonlicht in deze ontwerpen wordt weerspiegeld, zult u op het eerste gezicht verliefd worden. Mis ze niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Prinsessen taille
  • Casablanca Bridal

Deze galerij is perfect voor als je ondergedompeld bent in jouw zoektocht naar dé perfecte trouwjurk, maar toch nog niet het juiste ontwerp of design hebt gevonden waar jij altijd van hebt gedroomd… Deze nieuwe Villa del Sol collectie van Casablanca Bridal zal jouw zoektocht ten einde brengen! Deze ontwerpen zijn gekenmerkt door kwaliteit en tussen deze designs zit voor ieder wat wils! Je MOET ze zien!

Deze collectie zit vol met luxe, uitgedrukt in ultra-vrouwelijke ontwerpen en gemaakt van de beste stoffenDe gedachte achter deze collectie van Casablanca is het baden in zonlicht. Je ziet dit terug in de jurken met gouden ornamenten en amberkleurige tonen. Dit straalt een gezellige, warme en heldere sfeer uit. Aan de andere kant zie je ontwerpen gemaakt met stevige basis. Kralen, cordons van draad en patronen van kant die sterk contrasteren met mooie stoffen en rechte lijnen – deze jurken passen om jouw lijf als een tweede huid. Verfijnd en romantisch is hoe je deze lijn het beste kunt omschrijven: van effortless bohemian beauty tot super romantische prinsessenontwerpen met veel volume.

De 23 jurken van deze collectie zijn verkrijgbaar in alle verschillende maten en op maat gemaakte ontwerpen. Villa del Sol is luxe en glamour – deze collectie mag je niet missen! In deze gallerij vind je zeker het pefecte ontwerp voor jouw grote dag.

Niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram en doe nóg meer inspiratie op via onze Pinterest pagina.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Villa del Sol: liefde op het eerste gezicht met deze nieuwe collectie van Casablanca!