De derde editie van ZIWA gaat van start!

De Zankyou International Wedding Awards, de belangrijkste prijzen in de bruidsindustrie! Breng nu je stem uit.

  • Events
  • International

Zankyou viert haar 10 jarige bestaan in 2018 en de beste manier om dit feestje nog groter te maken is om ZIWA (Zankyou International Wedding Awards) te vieren. Dit is de belangrijkste prijs in de bruidsindustrie op internationaal niveau. Het is de derde editie van de ZIWA awards en we pakken het groots aan dit jaar!

STEM NU OP JOUW FAVORIET

Stemformulier voor Bruidsparen | Stemformulier voor Leveranciers

opslaanFoto: Zankyou
Foto: Zankyou

Hoe worden de winnaars gekozen?

Adverteren

Wat is er zo speciaal aan de derde editie van de ZIWA-awards? Dit jaar worden de winnaars niet alleen gekozen door collega leveranciers en bruidsparen, maar ook door een professionele vakjury! In totaal bestaat de jury uit meer dan 95.000 leveranciers, allemaal afkomstig uit verschillende landen. Meer dan 1.000.000 op Zankyou geregistreerde bruiden, maar ook bruidsparen die niet geregistreerd staan op Zankyou, kunnen hun stem uitbrengen. Uit deze stemmen zullen in elke categorie regionale winnaars worden uitgeroepen, waarna een groep van 11 experts uit de trouwindustrie, hun stem zal uitbrengen om nationale winnaars te kiezen!

Iedereen maakt kans om te winnen

Zoals elk jaar, maakt iedere leverancier uit de sector kans op een ZIWA award. De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën: locaties, catering, fotografen, videografen, weddingplanners, hair- and make-up artists, bloemisten, muziek en animatie, bruidstaarten, (zelfstandig) trouwambtenaren, uitnodigingen en stationery, styling en decoratie en trouwjurken.

opslaanHalfpoint
Foto Shutterstock

Foto vía Shutterstock: Halfpoint

Stemmen

Om te stemmen, moet je het stemformulier invullen: er bestaan een versie voor leveranciers en een versie voor bruidsparen. Dit jaar begint het stemmen op 17 september 2018 en eindigt op 24 september. Vanaf 1 oktober worden de winnaars op de hoogte gebracht en zal er contact met hen worden opgenomen! Wat de nationale prijzen betreft, vindt de professionele jurystemming plaats tussen 1 en 5 oktober. Hierbij worden de winnaars gecontacteerd op 8 oktober.

De keuze van wie er gewonnen heeft is heel eenvoudig. Eerst worden de regionale winnaars benoemd. Deze worden benoemd door huwelijksleveranciers (70% van de stemmen) en door de bruid en bruidegom (30% van de stemmen). Voor alle landen is de jury verantwoordelijk voor het aanwijzen van de 10 nationale winnaars voor elke categorie.

Onderscheid en de herkenning

De prijzen worden uitgereikt op regionaal en nationaal niveau. Op regionaal niveau worden er vijf awards per categorie in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. In de rest van de provincies worden er drie prijzen in de categorieën fotografie, locatie en weddingplanner uitgereikt. Deze provincies zijn: Utrecht en Gelderland. De prijzen die worden uitgereikt zijn in de categorieën: Trouwlocaties, Trouwfotografie, Videografen, Weddingplanners, Hair- and Make-up artists, Bloemisten, Muziek en Animatie, Bruidstaarten, (Zelfstandig) trouwambtenaren, Uitnodingen en Stationery, Styling en Decoratie en Trouwjurken.

Op het nationale gebied zullen er 3 gelijke winnaars benoemd worden per categorie. Deze worden random opgenoemd en hebben dus geen rangorde. Als de winnaar de prijs van een bepaalde sector heeft gewonnen, ontvangen zij van Zankyou een officiële ¨ZIWA 2018 winnaar¨ keurmerk op hun Zankyou profiel en een digitale kit met het ¨ZIWA 2018 Winnaar¨ keurmerk, die gedeeld kan worden op websites, blogs en social media. Tevens ontvangt het bedrijf benoeming in de ZIWA resultaten op de website van Zankyou, het online magazine en social media.

opslaanEvgenyrychko
Foto Shutterstock

ZIWA 2018 is een feit en geen enkele professional in de bruidsindustrie mag deze derde editie missen! Word jij de gelukkige winnaar van een ZIWA award?

Voor meer inspiratie en alle hulp bij het plannen van jullie bruiloft volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!