Deze weddingplanners zijn de beste van het zuiden van Nederland!

Geniet optimaal van de voorbereidingen en van jullie trouwdag en laat de gehele organisatie over aan de beste weddingsplanners van zuid Nederland!

  • Weddingplanner
  • Adviseren

Gaan jullie trouwen in Zeeland, Noord-Brabant of Limburg? Willen jullie een weddingplanner die jullie kan leiden naar de mooiste trouwlocaties en beste leveranciers van het zuiden van ons land? Kies dan voor één van deze weddingplanners. Zij regelen jullie droombruiloft van A tot Z op de mooiste locaties, met de beste styling op maat. Dat wordt genieten vanaf de voorbereidingen tot de laatste kus op jullie trouwdag!

Weddingsplanners in dit artikel:

MetSUUS. Foto: Ruud Rodermond Fotografie
MetSUUS. Foto: Ruud Rodermond Fotografie

BLOOM wedding

Adverteren

Om jullie trouwdroom werkelijkheid te maken, moet jullie veel voorbereidingen treffen. Met daarbij ook wat nodige stress, druk en onzekerheid. BLOOM wedding neemt jullie graag alle voorbereidingen uit handen, zodat jullie optimaal van de voorbereidingen en het huwelijk kunnen genieten. Via BLOOM wedding komen jullie in contact met topleveranciers en leren jullie de mooiste trouwlocaties kennen. Jullie krijgen altijd maatwerk, geheel verzorgde styling en aankleding, een prachtig totaalplaatje met een paar leuke verrassingen en natuurlijk een onvergetelijke dag. BLOOM wedding was in 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste weddingplanner van Nederland door Dutch Wedding Awards!

Foto: BLOOM Weddingklik voor meer
Foto: BLOOM Wedding
Foto: BLOOM Weddingklik voor meer
Foto: BLOOM Wedding

MetSUUS

Trouwen met de hulp van metSUUS is heerlijk en ontspannen trouwen. Maar vooral: genieten! Suzanne helpt jullie graag een onvergetelijke bruiloft te organiseren in het prachtige Zeeland. Of jullie nu dromen van een huwelijk aan het strand of op een landgoed. MetSUUS kent vele omgevingen en alle organisatorische aspecten die hierbij komen kijken. Zij kan jullie de meest prachtige locaties in Zeeland laten zien. Van fotograaf tot catering, taart, decoratie en uitnodigingen: MetSUUS weet de juiste leveranciers aan jullie te koppelen. Tevens neemt ze de styling en aankleding van de locatie voor haar rekening. Uiteraard wordt alles geheel naar jullie wensen uitgevoerd. De gehele dag, avond en zelfs ‘s nachts staat Suzanne voor jullie klaar en houdt ze heel scherp de gehele planning in de gaten. Tevens kunnen jullie haar ook inschakelen als ceremoniemeester voor de bruiloft.

MetSUUS. Foto: Saskia van der Eijk Fotografie.klik voor meer
MetSUUS. Foto: Saskia van der Eijk Fotografie.
MetSUUS. Foto: Saskia van der Eijk Fotografie.klik voor meer
MetSUUS. Foto: Saskia van der Eijk Fotografie.

NINA Weddings

NINA Wedding is dé weddingplanner voor bruidsparen die het net wat anders willen. Ze is gespecialiseerd in unieke, bijzondere en eigentijdse bruiloften die heerlijk outside the box zijn. Denk aan een ontspannen Bohemien of eigentijdse bruiloft met heerlijk ongedwongen sfeer en veel persoonlijke details. De kracht van NINA Weddings is een styling bedenken die authentiek, hip, uniek en creatief is. Precies zoals jullie het willen en dan met nóg wat extra’s. Nina denkt met jullie mee en kan jullie ideeën dankzij haar ervaring en creativiteit naar een niveautje hoger tillen. De organisatie neemt ze (deels) uit handen en samen werken jullie aan een prachtig weddingdesign voor de mooiste dag van jullie leven.

Foto: Esther van Geenen Fotografie.klik voor meer
Foto: Esther van Geenen Fotografie.
Foto: Esther van Geenen Fotografie.klik voor meer
Foto: Esther van Geenen Fotografie.

Nikki de Lang Wedding & Events

Vol enthousiasme en passie zorgt Nikki er graag voor dat jullie bruiloft dé dag wordt waar iedereen nog lang over na zal praten. Om dit voor elkaar te krijgen vindt Nikki het ontzettend belangrijk dat ze jullie een beetje leert kennen. Zo weet ze precies wat jullie wensen zijn, wat bij jullie past en waar jullie ontzettend blij van worden. Als jullie Nikki de Lang Wedding & Events inschakelt voor jullie bijzondere dag, krijgen jullie bakken aan ervaring, inspiratie en creativiteit voor jullie trouwdag. Daarnaast kan ze jullie voorzien van waardevolle tips, ideeën en goede organisatie, zodat jullie een zorgeloze en ontspannen dag krijgen. Nog een ceremoniemeester nodig? Ook dan staat Nikki voor jullie klaar!

Foto: Nikki de Lang Wedding & Eventsklik voor meer
Foto: Nikki de Lang Wedding & Events
Foto: Nikki de Lang Wedding & Eventsklik voor meer
Foto: Nikki de Lang Wedding & Events

Lot’s Weddings & Events

Willen jullie in plaats van stress, zorgen en spanning omtrent de bruiloft puur genieten, ontspannen en jezelf heel gelukkig voelen? Schakel dan Lot’s Weddings & Events in. Lot’s wil graag van jullie bruiloft een vertaling maken van jullie persoonlijke verhaal. Of jullie nu willen trouwen in een kleine boomgaard, een vintage thema of gaan voor een groots chique feest met veel gasten: Lot’s maakt er jullie dag van. Hiervoor zoekt ze de juiste leveranciers uit die passen bij jullie wensen. Met een flinke dosis creativiteit komt ze met leuke ideeën en inspiratie die jullie bruiloft echt uniek maakt. Alles wordt in overleg uitgevoerd. Zo kunnen jullie duidelijk aangeven wat jullie wensen zijn voor de bruiloft zoals persoonlijke details of een specifieke styling. De gehele dag kan van A tot Z geregeld worden. Tevens kan Lot’s ook ingeschakeld worden als ceremoniemeester.

Lot’s Weddings & Events. Foto: Bas Driessen Photography.klik voor meer
Lot’s Weddings & Events. Foto: Bas Driessen Photography.
Lot’s Weddings & Events. Foto: Bas Driessen Photography.klik voor meer
Lot’s Weddings & Events. Foto: Bas Driessen Photography.

Claudia Oele Weddings and Events

Claudia Oele Weddings and Events uit Zeeland helpt ieder bruidspaar om de trouwdag van hun dromen te verwezenlijken. Claudia heeft veel passie voor haar vak en wil daarom iedereen, ongeacht het budget, op de best mogelijke manier tegemoetkomen. Als eerste wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland, waarin jullie naar hartenlust jullie wensen bespreekbaar kunnen maken. Claudia bekijkt hoe ze deze kan realiseren terwijl ze altijd jullie budget in het oog houdt. Om Claudia in te huren kunnen jullie kiezen uit diverse standaardpakketten of een pakket op maat. Willen jullie zelf het huwelijk organiseren, maar weten jullie niet zo goed hoe je dit het beste kan aanpakken? Claudia Oele Weddings and Events biedt ook Weddings consults.

Claudia Oele Weddings and Events
Claudia Oele Weddings and Events
Claudia Oele Weddings and Events
Claudia Oele Weddings and Events

Fabuloes Weddings

Fabuloes Weddings is al ruim 10 jaar dé trouwspecialist van Limburg. Samen met jullie wil Fabuloes van jullie trouwdag een unieke, prachtige, liefdevolle en onvergetelijke dag maken. Fabuloes organiseert jullie bruiloft op maat, met passende details die de bruiloft eigen maken. Ze helpt jullie graag om de juiste keuzes te maken, heeft contacten met de beste leveranciers en kan jullie dingen uit de trouwwereld laten zien die jullie nog helemaal niet kenden. Zo zal ze ervoor zorgen dat de trouwdag jullie wensen en dromen overstijgt. Fabuloes Weddings fungeert ook graag als ceremoniemeester,  zodat alles op de dag zelf ook exact naar wens verloopt.

Fabuloes Weddings. Foto: Huib Vintges Photography.klik voor meer
Fabuloes Weddings. Foto: Huib Vintges Photography.
Fabuloes Weddings. Foto: Huib Vintges Photography.klik voor meer
Fabuloes Weddings. Foto: Huib Vintges Photography.

BRUIST

Willen jullie trouwen in het prachtige Zeeland? Laat dan BRUIST jullie helpen om de dag van jullie dromen te realiseren. Met de hulp van BRUIST krijgen jullie een bruiloft met unieke details geheel naar jullie wensen en jullie persoonlijkheden. Het is ontzettend belangrijk dat jullie op de grote dag voor 100% kunnen genieten en totaal geen stress hebben. Hier wordt zorgvuldig voor gezorgd door jullie dag van A tot Z te regelen en door op de dag zelf de touwtjes in handen te houden. Je kunt BRUIST dus ook inschakelen als ceremoniemeester. Nadat jullie alle wensen en ideeën met BRUIST hebben gedeeld, gaat zij voor jullie op zoek naar de leukste leveranciers in het brede netwerk dat zij inmiddels heeft opgebouwd en maakt BRUIST jullie dromen waar.

”Trouw om de liefde te vieren met familie en vrienden. Het moet een feestje zijn! Vier de liefde!” – BRUIST.

BRUIST. Foto: Kreativ Weddingklik voor meer
BRUIST. Foto: Kreativ Wedding
BRUIST. Foto: Kreativ Weddingklik voor meer
BRUIST. Foto: Kreativ Wedding

Wedding Group

De Wedding Group bestaat niet uit één weddingplanner, maar uit een groep van bedrijven die bruidsparen met veel passie helpen de dag van hun dromen te verwezenlijken. Bruidsparen die willen trouwen in Limburg zijn meer dan welkom, maar de Wedding Group organiseert ook de mooiste bruiloften in onder andere Ibiza, Formentera en Curaçao. Willen graag trouwen in één van deze bijzondere en warme oorden? Dan moeten jullie dus bij de Wedding Group zijn! Zij maken van jullie bruiloft een prachtig sprookje op maat, waarbij jullie wensen het allerbelangrijkste zijn. De Wedding Group staat bekend om professionaliteit en optimale kwaliteit. Al ruim 400 tevreden bruidsparen zijn jullie voorgegaan!

Wedding Group. Foto: Edwin Verhoef Photography.klik voor meer
Wedding Group. Foto: Edwin Verhoef Photography.
Wedding Group. Foto: Edwin Verhoef Photography.klik voor meer
Wedding Group. Foto: Edwin Verhoef Photography.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit deze waanzinnig goede weddingsplanners? Misschien heb je iets aan onze 5 stappen om de juiste weddingplanner te kiezen. Nog op zoek naar jullie droomlocatie in het zuiden van ons land? Bekijk dan eens deze sprookjesachtige trouwlocaties in Limburg of deze prachtige trouwlocaties in Zeeland!

 

Mis niets van onze geweldige leveranciers en laat je dagelijks inspireren en amuseren door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bloom Wedding Weddingplanners
Fabuloes Weddings Weddingplanners BWPN
NINA weddings Weddingplanners
Wedding Group Weddingplanners
Lots Weddings & Events Weddingplanners
MetSUUS Weddingplanners
BRUIST Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!