Engaged, de écht leuke trouwbeurs in Amsterdam

Bezoek de leukste trouwbeurs van Nederland: Engaged. Als jij niet van beurzen houdt maar wel op zoek bent naar inspiratie voor jouw bruiloft, ben je hier goed. De Westergasfabriek is de locatie waar je moet zijn voor deze beurs op 3 en 4 maart!

  • Events
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Zk Events

In één van de mooiste locaties van Amsterdam, de Westergasfabriek, vindt op 3 en 4 maart de volgende editie van de Engaged Trouwbeurs plaats. Dé trouwbeurs waar je naartoe moet als je niet van trouwbeurzen houdt. Doe inspiratie op voor je hele bruiloft, of bezoek Engaged voor de laatste details, een gezellige middag, de lekkere taartjes, fijne muziek en veel meer.

opslaanEngaged. Foto: Leonne Photography. Meer over Engaged
Engaged. Foto: Leonne Photography.

Engaged is een kleinschalige trouwbeurs in festivalsfeer, midden in Amsterdam. Intiem, origineel en vooral heel gezellig voor als je op zoek was naar inspiratie om jouw bruiloft dé dag van je leven te maken. De oprichters van Engaged waren zo klaar met het aanbod van trouwbeurzen dat ze er zelf één bedachten. “Toen ik in 2013 met Engaged begon maakte ik het tot mijn missie om een revolutie te ontketenen, want trouwen moet écht leuker. Ik ben er erg trots op dat we al zo veel hebben bereikt tot nu toe, en dat we de eerste beurs waren die de boel even wakker schudden! Ik kan echt niet wachten tot alle hartenballonnen, koetsen met paarden en duiven in mandjes de wereld uit zijn verbannen. What a beautiful day that will be!”, aldus de oprichtster.

opslaanEngaged. Foto: Leonne Photography. Meer over Engaged
Engaged. Foto: Leonne Photography.

Engaged is hét perfecte concept voor als jij ook de kriebels krijgt van het woord ¨trouwbeurs¨ en jij jouw hubbie echt niet meekrijgt naar massale evenementen in sfeerloze hallen… Vergeet truttigheid! Geen massieve beurzen met talloze stands, maar een sfeervolle locatie – misschien wel jouw toekomstige trouwlocatie! -, originaliteit, creativiteit en precies dat waaar je naar op zoek was voor een bruiloft die nét dat beetje anders is.

opslaanEngaged. Foto: Leonne Photography. Meer over Engaged
Engaged. Foto: Leonne Photography.

Op de trouwbeurs Engaged zie je vakmensen aan het werk, kun je foto’s bekijken, lezingen bijwonen, en het is dan ook de perfecte plek om inspiratie op te doen. De leveranciers zijn speciaal voor jou geselecteerd! Geen ouderwetse, maar juist vernieuwde professionals die de laatste trends volgen, of zelf maken!  

Er is zó veel potentie in onze trouwbranche. Er zit nog veel meer in het vat en door een platform te creëren waar al die creatievelingen bij elkaar komen, hoopt Engaged aan bruidsparen te laten zien hoe trouwen óók kan: in de relaxte sfeer van een festival. Dit doet Engaged al een paar jaar, en daarmee zijn zij het eerste offline platform dat op deze manier ruimte biedt aan, let’s say, ‘anders denkenden‘. Voor onze beurzen zijn zij altijd op zoek naar Nederlandse en Belgische bedrijven die wars zijn van gebaande paden, die unieke ideeën hebben, die de dingen anders aanpakken.” En, leuk extraatje, Zankyou zal ook aanwezig zijn bij Engaged op 3 en 4 maart! 

opslaanEngaged. Foto: Leonne Photography. Meer over Engaged
Engaged. Foto: Leonne Photography.

De 2018 editie zal zichzelf weer overtreffen, en de groei en zoektocht naar mooier, leuker en beter, zal altijd blijven bestaan. De trouw industrie is een branche die ook nooit zal vergaan. Liefde is er altijd geweest, en zal er altijd zijn. Iedereen blijft trouwen, wat voor tijd het ook is. Het is geweldig om in deze industrie aan het werk te zijn en om bruidsparen te blijven inspireren met creatieve ontwikkelingen.

opslaanEngaged. Foto: Leonne Photography. Meer over Engaged
Engaged. Foto: Leonne Photography.

Herken jij je in de mindset van deze fantastische beurs, en ben je nog op zoek naar inspiratie en informatie? Mis Engaged 2018 in de Westergasfabriek dan niet, en ontketen creativiteit, anti-truttigheid, avant-garde en ga verder dan het gewone. Zien we jou op 3 en 4 maart?

Koop je tickets nu!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!