Lang leve de liefde! 9 vlinders in je buik momenten op je bruiloft

Wij geven het toe, en we laten het je elke dag weer merken, wij zijn gek op bruiloften! Maar meer nog dan dat, houden wij ervan om de aanstaande echtgenoten verliefd en gelukkig te zien. Hierom laten wij graag zien wat wij de mooiste en liefdevolste momenten van de bruiloft zijn. Een glimlach, het moment suprême, een kus, een detail… een selectie van de mooiste ongeplande foto’s.

foto SuegraphyMeer lezen “foto Suegraphy”
foto Suegraphy

1. Alleen jij en ik

Het mooie momentje van dit koppel waarop ze enkel met z’n tweeën zijn, alsof er niemand anders bij is. Dat moment van de eerste dans, met liefdevolle blikken, glimlachen en een kus. Een magisch moment waar de liefde overloopt.

2. Kus me

Er zijn gepassioneerde kussen, verlegen kussen of geposeerde kussen. Verder zijn er nog kussen die veel zeggen, zonder woorden. Het zijn vooral de kussen tussen een lach door, die een reflectie zijn van een perfect gelukkig en liefdevol moment.

foto Lera FotografieMeer lezen “foto Lera Fotografie”
foto Lera Fotografie

3.Tussen jou en mij

Persoonlijk vinden wij die natuurlijke en spontante onderonsjes tussen het paar veel spannender dan de geposeerde speeches en kussen. Een kort gesprekje voordat de ceremonie begint zegt veel meer over de twee dan een strak geplande speech. Wat zullen ze in elkaars oor hebben gefluisterd?

4. Alles is humor

Vaak is een kus niet nodig om de liefde te bezegelen. Een prachtig onderonsje met een mooie lach, de hoofden dicht bij elkaar en diepe blikken stralen een bijzondere band uit. Hier is echte liefde te zien.

5. Op de achtergrond

Wanneer het lijkt alsof niemand kijkt, en jullie zijn voor één moment niet het middelpunt, is het tijd om te relaxen. Deze foto straalt rust, comfort en liefde uit, samen, dicht bij elkaar zittend en luisteren naar een speech.

foto Lera FotografieMeer lezen “foto Lera Fotografie”
foto Lera Fotografie

6. Samen op reis

Een afbeelding zegt meer dan duizend worden. Dit is een perfecte foto van het begin van een mooie reis dat het echtpaar staat te wachten: gelukkig, verliefd, grappig en als hecht team. Bestaat er iets mooiers dan dit?

7. In contact

Op de dag van de bruiloft is het onmogelijk om niet telkens naar het gelukkige paar te kijken. Hoe ze niet alleen fysiek contact met elkaar zoeken op de romantische manier, door middel van kussen en omarmingen, maar ook op andere manieren. Deze twee houden subtiel elkaars hand vast tijdens de ceremonie.

foto SuegraphyMeer lezen “foto Suegraphy”
foto Suegraphy

8. Passie

We zeiden het al eerder, het contact tussen het koppel is superbelangrijk. En het hoeven echt geen degelijke kussen te zijn, de passie mag er vanaf spatten zoals in deze foto! Ogen dicht, handen vasthouden en zoenen maar!

9. “All you need is love”

Wij eindigen met een prachtige foto van die de langgezochte, eindelijk bezegelde liefde.

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Bruidskapsels voor kort en half-lang haar!
Bruidskapsels voor kort en half-lang haar!
Ben je er nog niet uit met wat voor kapsel jij wilt gaan pronken tijdens je trouwdag? Laat je dan inspireren door dit artikel..
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!
Foto: Shutterstock
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Door te trouwen in een trouwkasteel hebben jullie eindelijk de betoverende bruiloft van jullie dromen. Met zoveel keuze in ons kikkerlandje hebben wij de mooiste trouwkastelen voor jullie op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie