London Bridal Week + White Gallery: de eerste bruids 'supershow' in Groot-Brittannië!

Het was nog maar een paar weken geleden toen de wereld getuige was van de meest inspirerende ontwerpen in de bruidssector. Voor degenen die de London Bridal Week of de White Gallery gemist hebben, maak je geen zorgen, want wij hebben hier alle details voor je.

Van zondag 25 tot en met dinsdag 27 maart kwamen de meest succesvolle en prestigieuze bruidsontwerpers, fabrikanten, retailers en internationale pers samen voor het nieuwe bruidsaankoopevenement in het ExCel in Londen.  En gezien de opwinding voor de opkomende koninklijke bruiloft in mei, kon er geen betere plek voor zijn. In feite ontving de show een enorme hoeveelheid aan positieve feedback van retailers, pers en bruidsontwerpers voor het aanbieden van een prachtige locatie met het gemak om tussen de twee shows, gedurende de dag te kunnen bewegen, en daarmee ‘meer excitement mee creëert’ volgens Joshua Grimes, Sales Manager bij THEIA.

Het evenement, dat meer dan 250 ‘s werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten verwelkomde (evenals meer dan 3000 bruidsdetailhandelaren), gaf alle betrokkenen de mogelijkheid om hun nieuwe collecties te presenteren. Hierdoor kregen de bruidsverkopers de ultieme koopervaring tijdens hun voorbereiding op het bruidsmodeseizoen.

The Fashion Show Theaters

Hoogtepunten van het evenement waren The Fashion Show Theaters die tijdens het evenement plaatsvonden. Bij deze shows was het publiek een van de eersten die de nieuwe bruidstrends, -stijlen en -stoffen hebben gezien. Sassi Holford, Alan Hannah, Savin en Morilee organiseerden privéshows voor geselecteerde leden van de pers en bruidsverkopers. Gevolgd door een samengestelde Designer Preview-Show met onder andere Anny Lin, Brian Chen, Catriona Garforth, Charlotte Balbier, Eliza Jane Howell, Hazaar van London en Ivory & Co Bridal en de Bridal Preview show waaronder Bianco Evento, Casablanca, Dando London, Diane Legrand, Ellis Bridals, Gino Cerutti, Morilee en Ronald Joyce.

Anny Lin

Bridal Retail Success Academy

London Bridal Week viert ook het succes van de Bridal Retail Succes Academy, waar detailhandelaren konden luisteren naar een reeks motiverende gesprekken van experts uit de sector.

Diversiteitsconsulent Nova Reid gaf een inzichtelijke Q&A over diversiteit in de bruidsindustrie, terwijl digitale expert, Warren Knight, besprak hoe je je sociale strategie als een bruiloftsbedrijf kunt uitbouwen. Winkeliers konden ook één-op-één sessies met experts uit de branche in de Business Advice Clinic bijwonen, waar eigenaar Abi Neill doornam hoe met online- en negatieve beoordelingen moest worden omgegaan.

Na het succes van London Bridal Week en White Gallery, hebben de gastheren van de show enkele spannende plannen voor de toekomst. De evenement directeur, Alez Butler, zegt dat ze zullen voortbouwen op het succes van het evenement met de lancering van de London Bridal Fashion Week in 2019 met samenwerkingsverbanden met toonaangevende modeorganisaties, publicaties en influencers. ‘Onze focus blijft op het benadrukken van het beste van de Britten, naast een groeiende basis van internationale ontwerpers en fabrikanten, en voorstander van premium bruidsmodeproducten die onze industrie creëert.

Dus voor diegenen die het vorig jaar hebben gemist, we hebben goed nieuws, want het evenement is opnieuw bevestigd voor de periode van 24 tot en met 26 maart 2019!

Voor meer Zankyou volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Katy Perry. Photo: Cordon Press
Het Met Gala 2018: De meest inspirerende jurken voor bruiloften!
Bekijk nu de meest inspirerende trouwjurken die de beroemde sterren op het evenement van HET jaar hebben gedragen: het Met Gala 2018!
Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Na haar Fenty Beauty make-up lijn is het dan eindelijk tijd voor haar nieuwe lingerielijn: Savage X Fenty! Wereldster Rihanna lanceerde vandaag haar nieuwe collectie en is wereldwijd verkrijgbaar! Lees snel verder voor meer!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie