Los Cabos host met succes het grootste Destination Wedding evenement ter wereld voor bruiloftsdoeleinden

Vorige maand werd in Los Cabos een succesvolle 5e editie van The Annual Destination Wedding Planner (DWP) Congress georganiseerd!

  • Events
  • International

Vorige maand werd in Los Cabos een succesvolle 5e editie van The Annual Destination Wedding Planner (DWP) Congress georganiseerd, waarbij de top van destination wedding experts aanwezig waren. Na 4 jaar met succesvolle edities over de hele wereld – van Athene tot Mauritius en van Florence tot in Thailand – maakte The Destination Wedding Planner (DWP) Congress zijn debuut in Mexico, waarbij meer dan 600 professionals uit de industrie, afkomstig uit meer dan 70 landen, bij aanwezig waren. DWP Congress werd georganiseerd in samenwerking met de Los Cabos Tourism Board en Mexico Tourism Board in het Los Cabos Convention Centre: een prachtige locatie van wel meer dan 25,922 vierkante meter, 3 beurshallen en 7 vergaderzalen.

opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP
opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP
Adverteren

Het driedaagse evenement bracht experts samen voor een reeks inspirerende gesprekken, paneldiscussies en vooraf afgesproken een-op-eengesprekken. Deze gesprekken werden gevoerd met het idee om aanwezigen te inspireren, deals te sluiten en de deur te openen voor toekomstige samenwerkingsverbanden. En met meer dan 4000 meetings tussen top weddingplanners, wereldberoemde toerisme en congressen bureaus, DMC´s, luxe trouwlocaties, fotografen, designers, bloemisten, cateraars, licht technicussen, couture designers, productiebedrijven en nog véél meer – was dit zeker een succes.

opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP
opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP

Met een aantal hotels in aanbouw en groeiende connectiviteit over de hele wereld, presenteerde het Congres het potentieel van Los Cabos als gastheer voor luxe bruiloften en speciale evenementen. Het beste wat de locatie te bieden heeft werd in beeld gebracht – Los Cabos bracht de beste creatieve partners samen en opende haar deuren voor een aantal van de beste locaties in de stad om een onvergetelijke ervaring te bieden aan bruidsparen van enkele van de beste weddingplanners in de industrie.

opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP
opslaanMeer lezen “”
Photo: DWP

Voor degenen die dit jaar het DWP-congres niet konden bijwonen: maak je geen zorgen! Voor 2019 staat iets nieuws, maar iets nóg leukers op de planning en op een nieuwe bestemming. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen voor de 6e editie van de DWP Congress en registreer je hier! 

Wil je nog meer Zankyou? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!