Los Cabos host met succes het grootste Destination Wedding evenement ter wereld voor bruiloftsdoeleinden

Vorige maand werd in Los Cabos een succesvolle 5e editie van The Annual Destination Wedding Planner (DWP) Congress georganiseerd, waarbij de top van destination wedding experts aanwezig waren. Na 4 jaar met succesvolle edities over de hele wereld – van Athene tot Mauritius en van Florence tot in Thailand – maakte The Destination Wedding Planner (DWP) Congress zijn debuut in Mexico, waarbij meer dan 600 professionals uit de industrie, afkomstig uit meer dan 70 landen, bij aanwezig waren. DWP Congress werd georganiseerd in samenwerking met de Los Cabos Tourism Board en Mexico Tourism Board in het Los Cabos Convention Centre: een prachtige locatie van wel meer dan 25,922 vierkante meter, 3 beurshallen en 7 vergaderzalen.

Meer lezen “”
Photo: DWP
Meer lezen “”
Photo: DWP

Het driedaagse evenement bracht experts samen voor een reeks inspirerende gesprekken, paneldiscussies en vooraf afgesproken een-op-eengesprekken. Deze gesprekken werden gevoerd met het idee om aanwezigen te inspireren, deals te sluiten en de deur te openen voor toekomstige samenwerkingsverbanden. En met meer dan 4000 meetings tussen top weddingplanners, wereldberoemde toerisme en congressen bureaus, DMC´s, luxe trouwlocaties, fotografen, designers, bloemisten, cateraars, licht technicussen, couture designers, productiebedrijven en nog véél meer – was dit zeker een succes.

Meer lezen “”
Photo: DWP
Meer lezen “”
Photo: DWP

Met een aantal hotels in aanbouw en groeiende connectiviteit over de hele wereld, presenteerde het Congres het potentieel van Los Cabos als gastheer voor luxe bruiloften en speciale evenementen. Het beste wat de locatie te bieden heeft werd in beeld gebracht – Los Cabos bracht de beste creatieve partners samen en opende haar deuren voor een aantal van de beste locaties in de stad om een onvergetelijke ervaring te bieden aan bruidsparen van enkele van de beste weddingplanners in de industrie.

Meer lezen “”
Photo: DWP
Meer lezen “”
Photo: DWP

Voor degenen die dit jaar het DWP-congres niet konden bijwonen: maak je geen zorgen! Voor 2019 staat iets nieuws, maar iets nóg leukers op de planning en op een nieuwe bestemming. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen voor de 6e editie van de DWP Congress en registreer je hier! 

Wil je nog meer Zankyou? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Credits: The Harrogate Bridal Show
The Harrogate Bridal Show: de grootste beurs van de Engelse bruidsindustrie!
Het meest besproken bruidsevenement ter wereld vond plaats in Londen. Ontdek hier alles over The Harrogate Bridal Show!
Foto: Wedding International
Trouwen in het buitenland: alle tips voor een geweldige bruiloft!
Trouwen in het buitenland: veel bruidsparen dromen erover. Maar waar moet je dan rekening mee houden? Lees hier de beste tips!
Foto: Shutterstock
Trouwen op het schitterende Ibiza: de hotspots en trends van 2018!
Het is niet gek dat zoveel Nederlanders trouwen op Ibiza, een schitterend eiland met witte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Dit zijn dé trends en hotspots van 2018!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie