Één wereld, één platform: het ''Destination Wedding Planners Congress 2018''

Het DWP-congres bundelt de top 150 weddingplanners ter wereld samen voor het meest verwachte bruiloftsevenement van het jaar! Benieuwd naar wat dit evenement inhoudt? Lees snel verder!

  • Events
  • Sponsored
  • Mexico

Tot op de dag van vandaag hebben koppels de mogelijkheid om overal ter wereld te trouwen. De moderne bruiloft industrie is wereldwijd, met een wereldnetwerk van weddingplanners en professionals die koppels kunnen voorzien van hun droombruiloft in elke stad, land en continent. Elke plaats en persoon heeft zijn eigen gebruiken, cultuur en stijl, maar alle bruiloften hebben één ding gemeen, namelijk: Liefde en luxe!

Stel je nu eens voor dat alles voor het plannen van een bruiloft, geleverd door weddingplanners en service leveranciers, allemaal onder één dak samenkomen om hun expertise te delen. Dat gebeurt namelijk! We hebben het over ‘’The Destination Wedding Planners Congress’’, een harmonieuze mix van internationale inspiratie voor bruiloft planningen wereldwijd.

Het jaarlijkse DWP-congres vindt dit jaar plaats in Los Cabos in Mexico van 10 t/m 12 april, en wordt groter en beter dan ooit tevoren. In iets minder dan vier weken vindt de meest langverwachte internationale bruids evenement van het jaar plaats met een indrukwekkende line-up van ’s-Werelds toonaangevende weddingplanners. Voor de editie van 2018 is het DWP-congres klaar om maar liefst 600 bruiloft kenners uit 70 landen te ontvangen, wat het congres tot een buitengewoon en mondiaal evenement maakt.

Het is een driedaagse-evenement dat zowel een netwerk als een viering van de bruiloften wereld omvat. Van inspirerende gesprekken, paneldiscussies en een-op-een ontmoetingen met andere experts, tot een grootse welkomstcocktail receptie en overheerlijke lunches en galadiners. Kort samengevat, een gelegenheid van alle wonderen en luxe binnen de bruiloft industrie.

opslaan
Photo: DWP Congress

In 2017 vond het DWP-congress plaats in Thailand, wat een groot succes was. Dit jaar kunnen weddingplanners nóg meer verwachten. Samen met ‘’Los Cabos Tourism Board’’ en ‘’Mexico Tourism Board’’ zal het unieke evenement de voordelen van bruiloft toerisme demonstreren op een prachtige locatie zoals Los Cabos. Het is geen wonder dat het DWP-congress meer dan 450 deelnemers uit 65 landen heeft verwelkomd, en 98% van hen in 2018 willen terugkomen naar dit event.

Een goede weddingplanner is kan creatief en professioneel zijn, maar is ook erg afhankelijk van een een sterk netwerk, locaties, fotografen, bloemisten, decorateurs, cateraars, bakkers, muzikanten, DJ’s en meer, om het perfecte evenement te organiseren. Een bestemming-weddingplanner heeft echter nog een belangrijkere rol. De rol vereist namelijk een strakke begeleiding en oriëntatie voor koppels die vreemd zijn aan een bepaalde stad en/of land. De koppels willen hun droombruiloft namelijk plannen zonder te weten wie, wat en hoe. (Ben je van plan om in het buitenland te gaan trouwen? Lees dan hier de beste tips voor het plannen van jouw droombruiloft in het buitenland). Het DWP-congres versterkt dit netwerk op internationaal niveau en nodigt de beste weddingplanners van over de hele wereld uit om hun ervaring(en) te delen op dit grootse event.

opslaan
Photo: DWP Congress

De meest prestigieuze sprekers die voor 2018 in petto staan, zijn Sharon Sacks van Sacks Productions USA; Barbara Diez van Barbara Diez Event Planners uit Argentinië; Ali Bakhtiar van Ali Bakhtiar Designs uit de Verenigde Arabische Emiraten; Evelyn Mills, de oprichter van Marriage Maestros uit Hong Kong; Alejandra Poupel van Alejandra Poupel Events uit Frankrijk en nog veel meer internationale industrie leiders.

De agenda voor het jaarlijkse evenement is de perfecte mix van business en plezier. Op dag 1 zullen de gasten elkaar ontmoeten bij Cabo del Sol en het prachtige en betoverende landschap van Los Cabos bewonderen (die tevens tot een must-bestemming voor 2018 is uitgeroepen door National Geographic). De avond omvat de aankomst van de gasten met een cocktailparty met overheerlijke hapjes bij een Mexicaanse zonsondergang.

Dag 2 vindt plaats in het congrescentrum in Los Cabos, die gevestigd is tussen de woestijn en de luxe golf gemeenschap. De dag zal inspirerende gesprekken van celebrity-panelleden, evenals individuele gesprekken bevatten en zal eindigen met een spectaculair galadiner aan de voet van de Grand Canyon San Carlos.

Dag 3 zal meer gericht zijn op niche-onderwerpen zoals het optimaliseren van uw SEO, het budgetteren, bloggen, het overbrengen van een message en design, geleid door experts op elk gebied. Ter afsluiting van het driedaagse-evenement zal er een bohemian-thema afscheidsfeest worden gehouden in het superchique Acre Restaurant in een prachtige oase midden in de woestijn.

opslaan
Photo: DWP Congress

Het DWP-congres zal een oogverblindende vertoning zijn van alles wat te maken heeft met bestemmingsbruiloften. De beste weddingplanners uit maar liefst 70 landen zullen profiteren van de kracht van samenwerking, de mogelijkheid om je wereldwijde netwerk uit te breiden en het leren van nieuwe gedeelde ervaringen. En dit allemaal terwijl ze hun land vertegenwoordigen op het meest verwachte trouwfeest van het jaar!

Meer informatie over dit geweldige evenement? Klik hier.

 

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!