Op zoek naar een leuke date? Dit zijn de meest romantische!

Laat jouw partner wel eens vallen dat jij soms ietwat romantischer mag zijn? Het is begrijpelijk dat dit lastig is om te doen als het niet in je zit. Je zal dan niet opeens rozenblaadjes op het bed leggen en elke maand dat jullie samen zijn met een roos aan komen. Wat je wel kunt doen is jouw lief meenemen op een romantische date. De meeste dates zijn van nature al romantisch, aangezien het een speciaal moment is tussen jullie twee. Van welke dates wij smelten? Je leest het hier.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Efteling: een echt dagje uit is een dagje weg naar een pretpark en wat is er nou beter dan de Efteling. Vooral in de winter is dit pretpark één van de meest romantische plekken die wij in Nederland kennen en daarom een must voor elk koppel.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Schaatsen: een dagje schaatsen biedt enorm veel mogelijkheid voor ‘toevallige aanraakmomenten’. Help elkaar overeind en houd elkaar goed vast, zodat jullie niet ten onder gaan. Hoe romantisch kan het zijn! Sluit de dag af door lekker tegen elkaar aan te kruipen terwijl jullie genieten van een grote kop warme chocolademelk met slagroom.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Picknicken: als je op dit moment naar buiten kijkt zal een picknick waarschijnlijk niet het eerste idee zijn dat in je opkomt, maar voor de warme zomerdagen is dit één van de beste opties. Het is makkelijk, goedkoop en o zo leuk. Leg een leuk kleedje neer, neem wat Franse kaasjes en een goede fles wijn mee en geniet urenlang van elkaars gezelschap.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Maak een strandwandeling: hoewel de temperatuur niet altijd aanmoedigend is hebben wij in Nederland prachtige stranden die perfect zijn voor een lange strandwandeling. Ook in de winter wanneer het niet al te warm is, is het zeker waard om hier samen overheen te lopen. Waai lekker uit en vraag je lief om je warm te houden wanneer je het koud krijgt.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Volg samen een kookles: is er een keuken waar jullie beiden gek op zijn, maar waar geen van jullie een ster in is? Dan is het misschien een idee om eens samen een kookles te volgen. Het is niet alleen hartstikke leuk om samen uit te vogelen hoe het gerecht bereidt moet worden, maar je mag het daarna ook nog eens samen oppeuzelen. Plus je neemt de kennis mee wat weer leuk is voor een avondje thuis in de toekomst!

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een bezoekje aan de dierentuin: een wandeling maken langs allerlei lieve, exotische dieren is een super idee voor een romantisch uitje samen. Je brengt de hele dag samen door en kan hem afsluiten met een lekker drankje in het plaatselijke restaurant.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Kies voor een wijnproeverij: zijn jullie beiden wijnliefhebbers? Dan is dit wellicht het winnende lot. Een wijnproeverij is niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke fun! Overleg samen over de verschillende smaken terwijl je ondertussen langzaam een beetje tipsy wordt…

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Bekijk de zonsondergang: er is niets romantischer dan samen de zonsondergang te bekijken. Kies een zonnige dag en een mooie plek uit en neem een kleedje mee. Schenk ondertussen een drankje voor jezelf in en geniet van de zonsondergang terwijl je tegen de borst van je lief aanligt.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een boottocht: een boottocht is een romantisch idee voor een uitje samen. Of je nou in een speedboot over het water vliegt of in een roeibootje op het water dobbert.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Hopelijk heb je wat aan bovenstaande ideeën voor een romantische date en kun je jezelf eens van een andere kant laten zien. Een laatste tip die wij mee willen geven is om je lief af en toe een complimentje te geven. Dit geeft hem of haar niet alleen een goed gevoel, maar past ook goed thuis in het rijtje van een romantische partner.

Lees hier hoe je de ideale locatie vindt om je partner ten huwelijk te vragen en hoe je beslist wie je laat speechen op de bruiloft.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Bloemenzo Joyce. Foto: Louise Boonstoppel Fotografie
Dit zijn de meest gebruikte bloemsoorten voor een zomerbruiloft
De zomer is kleurrijk en dat mag zeker terugkomen in de bloemen op jullie bruiloft. Welke bloemen zijn ideaal voor een bruiloft in de zomer?
Foto: Ikzegja
Is dit het nieuwe trouwen? De opkomst van de pop-up bruiloften
Hoe koppels een royale ceremonie organiseren op een luxe toplocatie voor slechts een paar duizend euro. En nee, je levert niet in op de details! Is de pop-up wedding het nieuwe trouwen?
Foto: Shutterstock
Hoe strik je een stropdas? Dit zijn de meest voorkomende manieren.
Wij leggen je de meest gebruikte knopen voor een stropdas uit. Haal je stropdas uit de kast en begin met oefenen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie