Sottero & Midgley lente 2019: jouw dromen worden werkelijkheid!

Sottero & Midgley de nieuwe collectie voor de lente/zomer 2019 is prachtig. De jurken zijn klassiek en romantisch. Bekijk hier nu de meest prachitge jurken.

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

Het is een meer dan fantastische comeback voor 2019: de klassieke en romantische bruidskleding van de grootste ontwerpers van de industrie. Van Maggie Sottero tot Mira Zwillinger. De designs van hun nieuwe collectie zitten vol lange rokken, kanten overlays en bloemmotieven. Maar Sottero & Midgley onderscheidt zich in het bijzonder van de menigte met hun bijdrage voor de lente/zomer 2019, met een collectie die voor eens en altijd bewijst dat kwaliteit en pure stijl altijd hoogtij viert. De ontwerpen vervullen al onze wildste dromen, en deze sneak peek van onze favorieten hier bij Zankyou zullen zeker indruk maken – blijf dus scrollen om de meest romantische jurken voor 2019 te ontdekken en laat je inspireren. En mis de laatste jurk van deze preview niet – Sottero & Midgley volgt misschien de trend voor 2019, maar ze weten precies hoe om ons te verrassen!

opslaanAtherton. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Atherton. Credits: Sottero & Midgley.
opslaanBardot. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Bardot. Credits: Sottero & Midgley.

De moderne, jonge en vrouwelijke designs en details zijn inmiddels kenmerkend voor Sottero & Midgley. Vrouwen die het beste van beide werelden willen kunnen hun hart ophalen. Sottero & Midgley combineert klassieke modellen, zoals de princess cut en de zeemeerminnenjurk met indrukwekkende versieringen van kristallen, kant en zelfs pailletten. Flirty zonder te onthullend te zijn en romantisch zonder afstand te doen van de moderne snede waar we zo aan gehecht zijn. Sottero & Midgley laat zien dat ze de moderne vrouw begrijpt. De vrouw die een eigentijdse jurk wil, maar een die ook haar jeugddromen wil doen, en eruit wil zien als een prinses.

opslaanChauncey. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Chauncey. Credits: Sottero & Midgley.

De schoonheid van deze jurken wordt extra benadrukt door de adembenemende witte woestijnachtergrond van deze shoot. Het is duidelijk dat deze locatie is gekozen met een reden: het straalt kracht en vrijheid uit – de twee kwaliteiten die vrouwen die Sottero & Midgley dragen, allemaal bezitten. De ontwerpers van dit internationaal gerenommeerde designhuis kennen hun publiek en weten dat hun trouwjurken worden bewonderd door vrouwen die picture-perfect voor de dag willen komen, maar ook alle ogen op zich gericht willen hebben. En dat de ogen op de bruid gericht zullen zijn, is onvermijdelijk met deze prachtige jurken. Elk design is ontworpen om de maximale aandacht op je te krijgen, met bijzondere details die het onmogelijk maken om ook maar even weg te kijken.

Dennison. Credits: Sottero & Midgley.

opslaanDiscover the new Sottero & Midgley collection now!
Jasper. Credits: Sottero & Midgley.

Er is een belangrijk onderliggend thema voor deze collectie, en daarmee onderscheidt deze lijn zich van de van de rest van de Maggie Sottero ontwerpen voor 2019. De zachte bohemian vibes zijn te vinden in sommige van de jurken, bijvoorbeeld in de Dennison-jurk hierboven. Het gebruik van all-over kant, lange mouwen, en de split aan de voorkant van de rok, zorgt voor een look die perfect is voor de avontuurlijke bruid die op zoek naar iets unieks voor haar trouwdag. Andere jurken in deze collectie hebben een vergelijkbare stijl. Dit is terug te zien in de versiering van de Atherton-jurk. De nude ondertonen en de all-over kant geven een zelfde sfeer aan de jurk als de Dennison jurk. En hoewel Sottero & Midgleys traditionele vormen en snedes gebruikt, zit de collectie voor aankomende seizoen vol met persoonlijkheid en individualiteit die de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelt.

opslaanJudson. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Judson. Credits: Sottero & Midgley.
opslaanRickie. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Rickie. Credits: Sottero & Midgley.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze collectie is Sottero & Midgleys focus op rokken. Hoewel sommige jurken eenvoudiger zijn, hebben veel van deze jurken – met name de Rickie-jurk hierboven, en de prachtige Davidson-jurk – een dramatische look en flair met hun lange vloeiende slepen en massieve lagen tule. Princess cut trouwjurken zijn onbetwistbaar de meest romantische in de bruidsmodeindustrie, maar Sottero & Midgley gaat nog een stap verder in deze collectie, en slaagt erin om meerdere jurken te maken die geschikt zijn voor prinsessen. Elke vrouw die al sinds klein meisje droomde van haar huwelijk, vindt zeker de jurk van haar dromen in deze collectieeen droom die werkelijkheid wordt!

opslaanTyra. Credits: Sottero & Midgley.Bekijk de gehele collectie van Sottero & Midgley!
Tyra. Credits: Sottero & Midgley.
opslaanZander. Credits: Sottero & Midgley.Discover the new Sottero & Midgley collection now!
Zander. Credits: Sottero & Midgley.

Het pareltje van de nieuwste Sottero & Midgley collectie is onmiskenbaar de Zander-jurk. Hoewel de klassieke modellen terugkomen voor 2019, is innovatie en modernisering een echte noodzaak voor ontwerpers – en niets zegt innovatie als een zwarte bruidsjurk. Voor komend seizoen hebben we gekleurde jurken gezien bij merken zoals Vera Wang en Ines di Santo, maar een zwarte jurk is iets geheel nieuws – en iets wat veel ontwerpers zelfs niet durven te lanceren! Maar deze look is elegant in plaats van verouderd, dramatisch in plaats van troosteloos, en bewijst ons allemaal dat vrouwen niet in het wit hoeven te trouwen om er als een bruid uit te zien op hun trouwdag. Een gedurfde beslissing, Sottero & Midgley, maar wij zijn verkocht.

Met zo’n verscheidenheid aan vormen en snedes is er een jurk voor elke moderne vrouw in deze collectie. Sottero & Midgley is erin geslaagd een aantal van onze favoriete bruidsmodellen nieuw leven inblazen – van lange rok tot V-hals ruggen – terwijl ze er wel modern uitzien. We weten zeker dat je zult weg zwijmelen bij deze romantische trouwjurken, dus kijk niet verder en kies Sottero & Midgley voor jouw droomhuwelijk in 2019!

Nog meer leuke trouwinspiratie? Bekijk dan PinterestInstagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!