Adverteren

Trend alert! Dip-dye bruidsjurken

Trend alert! Dip-dye/ombre bruidjurken zijn traditioneel, maar met een kleurrijke en moderne twist

  • De Bruid
  • Trouwjurk stijlen
  • Bridal Beauty (haar / make-up)
  • Bruid

Een  nieuwe trend uit de Verenigde Staten is overgewaaid en wij van Zankyou zijn fan!  Wij weten als geen ander dat de zoektocht naar dé perfecte bruidsjurk een erg stressvol proces kan zijn. Vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent… Een traditionele of moderne jurk? Lang of kort? Wit, crème, of toch een kleurtje? Deze nieuwe trend is hét perfecte alternatief. De dip-dye/ombre bruidjurken zijn traditioneel, maar met een kleurrijke en moderne twist: het pérfecte alternatief voor als je nog twijfelde.

opslaanFoto: James Tang Photography
Foto: James Tang Photography
Adverteren

De dip-dye bruidsjurk kan een erg leuk en verrassend effect toevoegen aan jouw bruiloft. Deze stijl past perfect bij jouw kleurrijke persoonlijkheid. Het is een super leuke manier om jouw witte jurk op te fleuren zodat het perfect past in het plaatje van jouw grote dag. Zeker weten dat je zult stralen!

En… ook hoef je je minder zorgen te maken over het vies worden van de onderkant van jouw traditionele witte jurk!

opslaanFoto: Wedding Scoop
Foto: Wedding Scoop

Maar why stop here? Het dip-dye thema kan heel goed worden doorgevoerd in de decoraties van jouw gehele bruiloft. Van ombre bruiloftsuitnodigingen en decoraties van jullie trouwlocatie, tot een spectaculaire dip-dye bruidstaart. The sky is the limit.

opslaanFoto: Jessica Loren, the Arched Window Photography & Greenweddingshoes
Foto: Jessica Loren, the Arched Window Photography & Greenweddingshoes

Als je creatief (en handig) bent, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om van jouw droomjurk een DIY project te maken om jouw jurk een spectaculaire twist te geven. Neem je dit risico liever niet? Geen probleem! Er zijn ook winkels die een uitgebreid assortiment van bruidsjurken mét dip-dye design hebben. Zeker weten dat je hier zal slagen.

opslaanFoto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Hét adres voor jouw dip-dye jurk in Nederland is: Inspire Bridal. Bij Inspire Bridal vind jij jouw unieke bruidsjurk met een dip-dye kleur effect. Voor het beste resultaat zijn de jurken van Inspire Bridal zijn handmatig bewerkt met kleur. En het gevolg? Unieke bruidsjurken met een kleureffect! Je gaat zeker geen andere bruid tegenkomen met dezelfde jurk als jij.

opslaanFoto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Inspire Bridal verkoopt traditionele bruidsjurken van grote merken tegen outlet prijzen. En alsof dat nog niet aantrekkelijk genoeg is, hebben zij ook nog eens een aantal van deze jurken bewerkt met een prachtig dip-dye effect. Ook bieden zij de mogelijkheid om, als de stof het toelaat, de andere bruidsjurken op bestelling te bewerken in de gewenste kleur.

opslaanFoto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Iets voor jou? Vind hieronder meer informatie over Inspire Bridal en neem contact op! Wie weet vind jij jouw droom jurk met dip-dye effect.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!