Trend alert! Dip-dye bruidsjurken

Een  nieuwe trend uit de Verenigde Staten is overgewaaid en wij van Zankyou zijn fan!  Wij weten als geen ander dat de zoektocht naar dé perfecte bruidsjurk een erg stressvol proces kan zijn. Vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent… Een traditionele of moderne jurk? Lang of kort? Wit, crème, of toch een kleurtje? Deze nieuwe trend is hét perfecte alternatief. De dip-dye/ombre bruidjurken zijn traditioneel, maar met een kleurrijke en moderne twist: het pérfecte alternatief voor als je nog twijfelde.

Foto: James Tang Photography
Foto: James Tang Photography

De dip-dye bruidsjurk kan een erg leuk en verrassend effect toevoegen aan jouw bruiloft. Deze stijl past perfect bij jouw kleurrijke persoonlijkheid. Het is een super leuke manier om jouw witte jurk op te fleuren zodat het perfect past in het plaatje van jouw grote dag. Zeker weten dat je zult stralen!

En… ook hoef je je minder zorgen te maken over het vies worden van de onderkant van jouw traditionele witte jurk!

Foto: Wedding Scoop
Foto: Wedding Scoop

Maar why stop here? Het dip-dye thema kan heel goed worden doorgevoerd in de decoraties van jouw gehele bruiloft. Van ombre bruiloftsuitnodigingen en decoraties van jullie trouwlocatie, tot een spectaculaire dip-dye bruidstaart. The sky is the limit.

Foto: Jessica Loren, the Arched Window Photography & Greenweddingshoes
Foto: Jessica Loren, the Arched Window Photography & Greenweddingshoes

Als je creatief (en handig) bent, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om van jouw droomjurk een DIY project te maken om jouw jurk een spectaculaire twist te geven. Neem je dit risico liever niet? Geen probleem! Er zijn ook winkels die een uitgebreid assortiment van bruidsjurken mét dip-dye design hebben. Zeker weten dat je hier zal slagen.

Foto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Hét adres voor jouw dip-dye jurk in Nederland is: Inspire Bridal. Bij Inspire Bridal vind jij jouw unieke bruidsjurk met een dip-dye kleur effect. Voor het beste resultaat zijn de jurken van Inspire Bridal zijn handmatig bewerkt met kleur. En het gevolg? Unieke bruidsjurken met een kleureffect! Je gaat zeker geen andere bruid tegenkomen met dezelfde jurk als jij.

Foto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Inspire Bridal verkoopt traditionele bruidsjurken van grote merken tegen outlet prijzen. En alsof dat nog niet aantrekkelijk genoeg is, hebben zij ook nog eens een aantal van deze jurken bewerkt met een prachtig dip-dye effect. Ook bieden zij de mogelijkheid om, als de stof het toelaat, de andere bruidsjurken op bestelling te bewerken in de gewenste kleur.

Foto: Inspire Bridal
Foto: Inspire Bridal

Iets voor jou? Vind hieronder meer informatie over Inspire Bridal en neem contact op! Wie weet vind jij jouw droom jurk met dip-dye effect.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Style 4005_0001. Credits: Sincerity Bridal
Word een Sincerity Bridal bruid in 2018 en draag één van deze ontwerpen op je grote dag!
De nieuwe collectie trouwjurken van Sincerity Bridal presenteert in 2018 de meest romantische designs voor moderne bruiden.
Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!
Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!
Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Na haar Fenty Beauty make-up lijn is het dan eindelijk tijd voor haar nieuwe lingerielijn: Savage X Fenty! Wereldster Rihanna lanceerde vandaag haar nieuwe collectie en is wereldwijd verkrijgbaar! Lees snel verder voor meer!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie