Vraag informatie op over een bedrijfsprofiel op Zankyou

  • Geen resultaten gevonden
  • Geen resultaten gevonden
+33

Waarom Zankyou?

Wij helpen jou om je bedrijf te ontwikkelen

Of het nu gaat om het deel uit maken van ´s werelds meest exclusieve bruiloft community, of om het bereiken van de bruidsparen die jij wilt: met 10 jaar ervaring staan wij voor je klaar om jou te helpen je professionele doelen te bereiken!

Het enige platform dat zich focust op 360º zichtbaarheid voor jouw bedrijf

Trek nieuwe klanten aan en bouw aan de zichtbaarheid van jouw merk: onze editorial content, social media kanalen en weergaves in de database van trouwleveranciers zijn ideale opties voor jouw bedrijf om een verhaal te vertellen! Om een klant aan te kunnen trekken, is het belangrijk dat de bruidsparen begrijpen wat jouw bedrijf anders maakt.

De beste tools voor jouw bedrijf

Bouw relaties op met potentiële klanten

Leg contacten met internationale bruidsparen via ons platform

Totale controle over jouw zichtbaarheid

Beheer jouw eigen profiel, aanvragen door bruidsparen en advertentie campagnes in slechts een paar clicks. De beste technologie staat voor jou klaar op ons platform!

Live statistieken

Bekijk resultaten via jouw account

App voor trouwleveranciers

Communiceer in realtime met bruidsparen en verbeter jouw relatie met potentiële klanten

Onze cijfers

Meer dan 5 Miljoen

bruidsparen die onze website maandelijks bezoeken

Meer dan 500.000

jaarlijks geregistreerde bruidsparen wereldwijd die hun bruiloft met Zankyou organiseren

Meer dan 2 Miljoen

fans op onze social media accounts

Meer als 2 Miljoen

leads per jaar van bruidsparen die actief op zoek zijn naar leveranciers

In Zankyou hebben we een perfecte plek gevonden om ons werk te laten zien. Het heeft het mogelijk gemaakt voor ons om verschillende bruidsparen te ontmoeten die onze diensten hebben ingehuurd. Het hele portaal stelt ons in staat om verschillende contactpunten te hebben met volgers en gebruikers door middel van waardevolle content voor degenen die hun bruiloft aan het plannen zijn en op zoek zijn naar de beste leveranciers en bedrijven in de sector.

Catalina Osorio, Wedding Plans

Zankyou is één van de meest belangrijke platforms voor ons als weddingplanners. Het geeft ons bedrijf zichtbaarheid en brengt ons niet alleen in contact met bruidsparen, maar ook met andere leveranciers. We hopen nog lang gebruik te mogen maken van de services!

Monica Schotborgh, Monica Schotborgh Wedding Planner

We zijn fan van Zankyou en sinds onze eerste ontmoeting in 2017 is er chemie. Het is indrukwekkend hoe het team klaar staat om ons te helpen! De medewerkers van het online magazine hebben ons ontroert door de manier waarop zij het doel van ons bedrijf en de essentie van onze bruidsparen begrijpen. Zankyou was het eerste platform dat ons de ruimte gaf, sindsdien zijn we bekender geworden en hebben we ideale bruidsparen weten te interesseren, daar zijn we ze eeuwig dankbaar voor.

Gil, Flor Brasileira

Sluit je aan bij Zankyou en bij onze community van trouwleveranciers