FAQ

Om u te helpen ons werk te begrijpen en eventuele vragen te verhelderen

5.1 Waar kan ik het activatie formulier voor mijn Cadeaulijst Bruiloft vinden?

Op je persoonlijke pagina kun je via het control panel de Cadeaulijst Bruiloft selecteren in het menu aan de linkerkant. Hier zie je staan: Activeer Cadeaulijst Bruiloft. Klik hierop en vul het online formulier in. Hier zal een PDF van worden gemaakt, die je kunt printen, ondertekenen, scannen en opsturen. Als je je bankrekeningnummer wilt wijzigen, kun je dit doen door bovenstaande stappen te herhalen, met je nieuwe nummer.

5.2 Hoe lang duurt het om de Cadeaulijst te activeren?

Wij activeren de lijst direct zodra wij jullie ondertekende formulier met geldig bankrekeningnummer hebben ontvangen. Voor de meest snelle activatie, raden we je aan het formulier te scannen of een foto te maken met je smartphone zodat je het als .jpg bestand kunt mailen. Je kunt het formulier ook naar ons faxen.

5.3 Kan ik ook een niet gedeelde bankrekening opgeven?

Jazeker, je kunt zelf kiezen welke bankrekening je wilt gebruiken: de rekening van de bruid, van de bruidegom, een gedeelde rekening, zolang jullie beiden het activatieformulier met gekozen bankrekeningnummer ondertekenen.

5.4 Hoe stel ik in wie de kosten voor de cadeaulijst betaalt?

Je kunt instellen of jij de kosten voor de service van de cadeaulijst betaalt, of je gasten. Ga daarvoor naar je Settings pagina, vanaf je persoonlijke Bruiloftsite. Selecteer Cadeaulijst Bruiloft bovenaan de pagina en klik daarna op "De kosten voor betalen met credit card worden betaald door...".

5.5 Hoe pas ik de wijze van bijdragen aan voor ieder cadeau?

Zodra je een cadeau hebt toegevoegd aan je Cadeaulijst, kun je wijze van bijdrage bepalen. In de sectie Cadeaulijst Bruiloft kun je alle cadeaus zien die je hebt toegevoegd. Als je op een cadeau klikt kun je kiezen om te laten bijdragen per eenheid, met een vaste prijs per eenheid, gasten een vrije bijdragen te laten geven tot aan de waarde van het cadeau, of het hele cadeau te laten geven.

5.6 Hoe vraag ik een transactie van het geld aan?

Je kunt de transactie aanvragen via de Mijn Zankyou sectie op je persoonlijke Zankyou Bruiloftsite.

5.7 Hoe kan ik mensen bedanken voor hun cadeau?

In de sectie Cadeaulijst Bruiloft op je persoonlijke pagina kun je klikken op "Ontvangen cadeaus". Hier kun je zien wie je een cadeau heeft gegeven en kun je mensen bedanken.

5.8 Kan ik mijn Cadeaulijst Bruiloft aanpassen, nadat deze is geactiveerd?

Ja. Je kunt de lijst blijven aanpassen als deze is geactiveerd. Je kunt cadeaus toevoegen, prijzen en beschrijvingen veranderen of zelfs cadeaus verwijderen.

5.9 Zullen mijn gasten bericht krijgen, als ik ervoor kies mijn gasten de administratieve kosten voor het geven van een cadeau te laten betalen?

Ja, je gasten worden geïnformeerd, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Als gasten een cadeau hebben uitgekozen en doorgaan om te betalen, worden de totaalkosten inclusief administratieve kosten weergegeven.

Heeft u nog andere vragen?

Of bel ons op: (+31) 762 010 004