Buitengewone bruidsjurken: de nieuwe collectie Blumarine voor 2018

Net als vorig jaar komt het Italiaanse merk Blumarine weer met een stijlvolle collectie bruidsjurken voor 2018!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Blumarine

Het Italiaanse merk Blumarine komt in 2018 weer met een buitengewone collectie bruidsjurken die inspeelt op de grootste trends, zodat jij kan stralen op jouw grote dag. Ontdek deze galerij met de nieuwe collectie bruidsjurken van Blumarine 2018 en kies de jurk uit die jij het mooist vind en je zal iedereen verbazen!

Adverteren

De collectie is een geweldige mix van gevarieerde stijlen en trends. Er zit veel verschil in halslijn van V-hals tot aan halter, en de klassieke halslijn die de plank nooit mis zal slaan. De jurken voor de bruidsmeisjes zijn enorm vaak bekeken. Er zit ook veel variatie in de onderkanten van de jurken. Hier zien we zowel volumineuze rokken als zeemeermin onderkanten. De collectie bevat heerlijke details, zoals kant, gepofte mouwen, strikken en riemen met bedrukte stoffen. Naast de ‘traditionele trouwjurk’ bevat de collectie ook nog two-pieces met kante crop tops.

Een onweerstaanbare mix van enkele Italiaanse ontwerpen van de geweldige nieuwe collectie van Blumarine 2018, waarvan wij zeker weten dat je ze geweldig vind. Toch niet helemaal jouw ding? Ontdek in deze galerijen de nieuwe collectie van Marchesa en Laure de Sagazan.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Buitengewone bruidsjurken: de nieuwe collectie Blumarine voor 2018