Decoratie met ballonnen: de meest verrassende ideeën!

Ballonnen zijn er in alle vormen en kleuren: laat je inspireren voor jullie bruiloft! Wij laten jullie de meest verrassende ideeën zien voor een bruiloft met ballonnen als decoratie.

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • Origineel

We zijn ons ervan bewust dat de decoratie voor bruiloften in 2019 verandert. En we moeten eerlijk zijn: met het verstrijken van de tijd is de decoratie alleen maar beter geworden. Veel koppels durven het aan om voor andere decoratie te gaan voor de ceremonie, ze durven te kiezen voor andere center pieces en sommige stellen durven zelfs voor decoratie van de stoelen te gaan: een hele originele touch. Maar naast de rustieke, vintage en andere stijlen, moeten we tegenwoordig ook rekening houden met themafeesten. Na het succes van de animatiefilm Up!, wilden veel stellen knipoog maken naar deze verhaallijn. Wij laten jullie daarom de meest verrassende ideeën zien voor een bruiloft met ballonnen als decoratie. Ballonnen zijn er namelijk in alle vormen en kleuren. Dus laat je inspireren voor je aankomende feest!

Adverteren

Zoals tijd kun je met een goede smaak je feest tot een perfect plaatje maken, je kunt een locatie omtoveren zodat die helemaal naar jouw zin wordt. Ballonnen kun je op miljoenen manieren gebruiken en ze worden ook steeds vaker gebruikt. We laten je verschillende vormen en DIY-ideeën om je bruiloft te decoreren zien. Je kunt het altaar ermee versieren als je in de buitenlucht trouwt, de speelplaats voor de kleinste gasten, je photocall, je seating, de desserttafel, de bruidsauto en nog veel meer plekken.

Kijk snel naar deze voorstellen! Wij zijn ervan overtuigd dat als je eerst geen beeld had van ballonnen als decoratie op je bruiloft, je dat nu wel hebt. Je zult het fantastisch vinden!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook ,Instagram en Pinterest pagina´s!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Decoratie met ballonnen: de meest verrassende ideeën!