• Online magazine
  • Do It Yourself: ideeën voor vintage bruiloft decoratie: Verras je gasten met jullie eigen creaties!

Do It Yourself: ideeën voor vintage bruiloft decoratie: Verras je gasten met jullie eigen creaties!

Zijn jullie je creatief? Ga dan zelf aan de slag met de decoratie van jullie grote dag! Hier vind je inspiratie voor de leukse DIY projecten.

  • Decoratie
  • Adviseren
  • Vintage

We zien steeds vaker dat de bruid en bruidegom ervoor kiezen om all out te gaan met bruiloft decoratie. De decoratie is immers wat jullie grote dag extra persoonlijk maakt, dus waarom hierop bezuinigen? Op internet is er genoeg inspiratie te vinden voor de decoratie van jullie bruiloft, maar wat past nu bij jullie als koppel? Zijn jullie je creatief? Ga dan zelf aan de slag met de decoratie van jullie grote dag: Do It Yourself! In deze galerij vind je allerlei inspiratie voor dingen waarmee jullie zelf aan de slag kunnen gaan!

Adverteren

Jullie hadden er vast nog niet over na gedacht om dagelijkse items te upcyclen (recyclen, maar dan anders…) voor jullie eigen decoratie.Eigenlijk kan je álles hergebruiken in decoratie voor de grote dag – vintage is helemaal in! Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van oude spiegels voor het maken van een welkomsbord, het weergeven van de tafelschikking of tafelnummers. Geef die oude schuurdeuren een likje verf en ze zijn uitermate geschikt voor een toffe backdrop voor jullie ceremonie! De ouderwetse borden en schalen van jouw opa en oma zullen jullie sweet table helemaal compleet maken. Blaas vergeten items een nieuw leven in – de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Ongetwijfeld dat jullie (of jullie familie) nog dingen op de zolder heeft liggen die zij allang vergeten waren, maar waar je nog zoveel leuke dingen mee kunt doen. Leef je uit voor de mooiste persoonlijke bruiloft decoratie! 

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Do It Yourself: ideeën voor vintage bruiloft decoratie: Verras je gasten met jullie eigen creaties!